Alex Bodi este un tată model și ar face orice pentru fiica lui. Inclusiv să încalce regulile de circulație. Azi, în buricul Capitalei, Bodi a uitat să fie șofer model și a călcat strâmb.

Alex Bodi a fost bun de plată. După un weekend agitat în care s-a distrat alături de focoasa lui iubită, Bodi a realizat că de astăzi mai are de îndeplinit câteva obligații, ba chiar foarte importante.

Deși trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ema Uta, Alex Bodi demonstrează, în continuare, că este un tată model. Fiica lui este cea mai importantă persoană pentru el, așa că atunci când își dorește ceva, Bodi nu stă prea mult pe gânduri. Și, pentru că nu este deloc ușor să fii tătic și șofer în agitația Capitalei, Alex Bodi a comis-o.

În amiaza mare, iubitul Emei Uta a parcat bolidul de zeci de mii de euro unde a apucat, doar pentru a-i face poftele fiicei sale. Micuța și-a dorit ceva dulce, iar dorința ei a fost poruncă pentru tatăl său.

Alex Bodi, prins pe picior greșit. Când vine vorba de fetița lui, nu ține cont de reguli

Alex Bodi, bun de plată

Nici bine nu a coborât din mașină, că polițiștii de la Rutieră au fost cu ochii pe ei. Fapta lui a vorbit de la sine, așa că acesta nu a avut nicio scuză în fața agenților. Întregul eveniment s-a petrecut chiar în această după-amiază, în zona de Nord a Capitalei.

De obicei, lui Alex Bodi nu îi stă în caracter să încalce regulile de circulație, mai ales că mașina lui atrage imediat atenția. Însă, se pare că uneori mai există și excepții de la regulă și nu tocmai unele benefice pentru imaginea lui din spațiul public.

Alex Bodi și fiica sa au o relație specială, iar asta s-a văzut mereu de-a lungul timpului. Indiferent de cât de ocupat a fost cu afacerile lui, controversatul Bodi nu a uitat niciodată să-i acorde fiicei lui atenția de care a avut nevoie.