Afaceristul are parte de zile minunate petrecute alături de părinții lui care s-au întors în România


Familia Bodi a plecat în Spania pentru un viitor mai bun încă de când afaceristul era doar un adolescent. De atunci, părinții lui Alex Bodi au mai ajuns în țara lor doar în concedii. Tatăl și mama acestuia nu doar că s-au mutat acolo definitiv însă au și o afacere deschisă peste hotare. Recent, părinții milionarului s-au întors în România spre bucuria acestuia.

Ce le-a pregătit afaceristul?

Alex Bodi a vorbit public de multe ori despre familia lui. Milionarul are un respect deosebit pentru femeia care i-a dat viață. De asemenea despre tatăl lui are numai cuvinte de laudă. Acesta în schimb susține că a fost mult mai dur cu el, pentru a-l determina să facă alegerile corecte în viață. Alex Bodi tânjește după familia lui pe care o vizitează cât poate de des în Spania. Din fericire, de data aceasta părinții lui au fost cei care au reușit să vină la fiul lor, în România.

Sursa: Instagram

Mândru cu familia lui, afaceristul și-a dus părinții în cele mai exclusiviste restaurante din Capitală. După ce a luat masa alături de ei, seara a continuat în club, acolo unde a mers însoțit de tatăl lui.

Iubita lui Alex Bodi nu i-a cunoscut familia

Cu toate că fanii cuplului se așteptau ca Ema Uta să apară la masă alături de părinții lui Bodi, acest lucru nu s-a întâmplat. Deși au aproape un am de relație, se pare că blondina nu a ajuns încă să își cunoască posibilii viitori socrii.

În trecut, afaceristul le-a făcut cunoștință părinților lui cu Bianca Drăgușanu, dar și cu Daria Radionova. Cel mai probabil, familia acestuia a fost dezamăgită de eșecurile amoroase respective. Astfel, milionarul ar aștepta momentul oportun pentru a-și introduce în familie și noua parteneră.

Părinții lui Alex Bodi sunt în vacanță în România. Peste ce timp însă aceștia se vor întoarce la responsabilitățile pe care le au în Spania.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.