Afaceristul a vizitat cele mai exclusiviste destinații ale lumii, dar locul pe care îl are mereu în suflet este țara lui

Cu siguranță nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Alex Bodi duce o viață desprinsă din filme. Originar din Mediaș, afaceristul s-a îmbogățit din criptomonede, ajungând să aibă o avere de invidiat. Acum, Alex Bodi se bucură de vacanțe luxoase, bolizi de lux și multe proprietăți. Dincolo însă de toate acestea, milionarul se întoarce de fiecare dată în țara lui cu mare plăcere.

Își permite să locuiască la Monaco, dar preferă România

Trăiește cum alții doar visează și își permite aproape orice. Alex Bodi se numără printre vedetele de la noi care își permit să locuiască la Monaco oricând. Se cunoaște deja faptul că destinația este recunoscută ca fiind printre preferatele milionarilor lumii.

Sursa foto: Instagram

Alex Bodi alături de partenerul lui de afaceri dețin în Monte Carlo o proprietate unde își petrec multe dintre vacanțe. Deși ar putea oricând să își mute acolo domiciliul, afaceristul alege să se întoarcă după fiecare vacanță tot acasă, în România.

Recent, acesta a postat pe contul personal de socializare o imagine impresionantă cu Transfăgărășanul. În fotografie, spectaculosul drum este luminat superb.

Transfăgărășanul este una dintre cele mai râvnite trasee pentru iubitorii șofatului din întreaga lume. Deținătorii de bolizi cu mulți cai putere parcurg distanțe lungi pentru a ajunge în România și a trăi experiența de a conduce pe un astfel de drum.De altfel, Alex Bodi deține câteva astfel de bijuterii pe patru roți.

S-a întors recent din Bali

Alex Bodi bifează nenumărate vacanțe pe an. Recent, acesta s-a întors împreună cu iubita lui dintr-un sejur în Bali. Cei doi au fost cazați la unul dintre cele mai bine cotate hoteluri din întreaga lume. Alex și Ema s-au bucurat de peisaje de vis, dar și de servicii turistice de cea mai bună calitate. Pentru o astfel de experiență, milionarul și partenera lui au scos din buzunar câteva mii de euro.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.