Alex Bodi a trecut prin multe încercări de-a lungul timpului. Chiar și așa, calitatea de tată nu și-a pierdut-o niciodată. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu este un tată care se implică foarte mult în viața celor două fetițe ale sale și petrece timp de calitate alături de micuțe. Afaceristul a devenit tată de două ori alături de două femei din viața lui. Cu numai câteva ore în urmă, fostul Biancăi Drăgușanu a publicat o imagine în care apare alături de una dintre fetițele sale, Chaqueline.

Alex Bodi își iubește foarte mult fetițele și nu se sfiește niciodată să arate lumii că este un tată devotat. Cei doi sunt cu zâmbetul până la urechi, semn că sunt tare fericiți că petrec timp unul alături de celălalt.

Alex Bodi, imagine emoționantă alături de fetița lui cea mare

Fanii lui Alex Bodi s-au topit de-a dreptul în momentul în care au văzut fotografia pe care afaceristul a postat-o pe rețelele de socializare. Descrierea imaginii face cât o mie de cuvinte, iar internauții au reacționat imediat.

„Inimioara mea!”, este descrierea pusă de Alex Bodi!

Alex Bodi a fost alături de fiica lui cea mare de sărbători anul care tocmai s-a încheiat, astfel că atât de Crăciun, cât și de Revelion, cei doi au fost de nedespărțit. Daria Radionova, actuala iubită a lui Alex Bodi, a fost nelipsită din peisaj. Cei trei au petrecut momente emoționante, cele două înțelegându-se destul de bine.

Alex Bodi, imagine de colecție alături de fiica lui cea mare! Afaceristul este un tată model: „Inimioara mea!” / FOTO
social media

Care este relația dintre Alex Bodi și mama fetiței sale, Chaqueline?

Alex Bodi și Raluca Alexandra se înțeleg foarte bine acum și păstrează o relație apropiată pentru fetița lor. În trecut lucrurile nu au stat deloc așa, astfel că au avut nevoie de timp pentru a se putea înțelege.

Fosta parteneră de viață a lui Alex Bodi și-a refăcut și ea viața între timp. Se pare că nu are nicio problemă în a-și lăsa fiica în preajma iubitei tatălui ei.