Fără doar și poate, Alex Bodi este unul dintre cele mai controversate personaje masculine din lumea mondenă de la noi.

De-a lungul timpului, acesta s-a afișat doar la braț cu femei frumoase, iar stilul lui de viață i-a făcut pe mulți să fie invidioși pe el. Tocmai de aceea, pentru a închide gura tuturor, Bodi le-a transmis un mesaj destul de dur.

Alex Bodi nu mai are nevoie de nicio prezentare, cel puțin, nu după ce a fost prezent atâta timp în spațiul monden. Despre persoana sa s-au spus multe de-a lungul anilor, dar se pare că aceasta s-a obișnuit cu ideea că nu poate fi pe placul tuturor. Pentru că mereu și-a dorit mai mult de la viață, aceasta a găsit soluții și variante care să-i asigure luxul și confortul din prezent.

Fiind mereu atent la tot ceea ce se întâmplă și având un anumit stil de viață, nu este de mirare că acesta a atras mereu numai femei frumoase. De la Iulia, la Bianca Drăgușanu și acum la Ema Uta, un lucru este cert și anume, acela că Alex Bodi nu are deloc gusturi rele. Și, pentru că a fost mereu cu astfel de femei râvnite de toți, invidia celor din jur nu a lipsit nici ea din peisaj.

Alex Bodi îi face praf pe bărbați. „Când ați dat de șampanie, ați ținut paharul ca halba de bere”
Social media

Alex Bodi atrage invidia celor din jur ca un magnet

Afaceristul și-a dat seama că statutul de persoană publică vine la pachet și cu astfel de replici din partea celor din jur, doar că, de data asta, a ales să nu le mai tolereze. Pentru a-i pune la punct pe cei care comentează la adresa sa, majoritatea fără să-l cunoască cu adevărat, acesta a avut un mesaj diplomatic pentru ei, dar, în același timp, a pus și punctul pe „i”.

Alex Bodi este deranjat de cei care uită de unde au plecat, iar acum pretind a fi altcineva în anumite cercuri selecte, doar că el are mirosul fin și își dă seama imediat.

Alex Bodi îi face praf pe bărbați. „Când ați dat de șampanie, ați ținut paharul ca halba de bere”