Alex Bodi i-a zis-o Biancăi Drăgușanu. Ce mesaj a postat pe Instagram?

Alex Bodi i-a zis-o Biancăi Drăgușanu, după ce și ea a postat o serie de mesaje subliminale. Bianca este extrem de revoltată, iar zilele acestea a postat o serie de mesaje pe Instagram. Acestea au atras repede atenția fanilor, care au realizat că sunt pentru iubita lui Alex Bodi. Textele respective au fost văzute chiar și de el. Celebrul om de afaceri nu s-a ma putut abține de data asta și i-a transmis și el un mesaj fostei lui iubite.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au o poveste complicată de iubire. S-au iubit, s-au certat, s-au căsătorit, au divorțat, aoi s-au împăcat. Viața lor a fost și este o adevărată telenovelă. Carantina i-a adus mai aproape unul de celălalt, dar după terminarea ei, nu au rămas împreună. Mai mult de atât, omul de afaceri este se pare cu rusoaica, Daria Radionova.

Fosta lui soție nu le dă pace și postează mesaje subliminale pe Instagram mereu. Alex Bodi a simțit și el nevoia să îi dea replica frumoasei lui foste soții. În plus, el și Daria Radionova și-au confirmat deja relația în mediul online; motiv pentru care Bianca Drăgușanu a răbifnit recent. Eeei bine, despre mesajul postat de Bodi toată lumea și-a dat seama că este pentru ea. Unii sunt de partea lui, dar cei mai mulți sar în apărarea Biancăi; semn că Radionova nu este chiar pe placul lor.

Alex Bodi i-a zis-o Biancăi Drăgușanu

„Chiar și după cele mai mari furtuni, apele se vor liniști și vor fi mai curate ca niciodată!”, a scris Alex Bodi pe contul său de Instagram.

„Lipsește ceva sau mai bine zis cineva din această poza: Bianca! Fata asta înflorește pe zi ce trece, este🔝🔝🔝 / Dă-le încolo de ape că se liniștesc oricum… cu încredere și fără remușcări…”, sunt doar  câteva dintre comentariile admiratorilor.

Dichiseanu în formă maximă la aproape 90 de ani! Vrea să joace iar!

Ce pedeapsă riscă Alexandru Bălan, după ce a fost audiat?