Alex Bodi, gest șocant la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Asta e răzbunarea mea”

Alex Bodi, gest șocant la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Asta e răzbunarea mea”
Alex Bodi, gest șocant la adresa Biancăi Drăgușanu! ”Asta e răzbunarea mea”

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai are final! Foștii partenri de viață aruncă cu reproșuri și replici dure unul la adresa celuilalt. După ce Bianca Drăgușanu a făcut un set de gesturi total șocante care îl vizează pe fostul ei soț, se pare că nici acesta nu se lasă mai prejos și îi dă o replică și mai dură. Iată ce mesaj a postat Alex Bodi pe rețelele de socializare, adresat fostei sale soții.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste unică, care a avut multe urcâșuri și coborâșuri. După ce s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, cei doi par că sunt mai hotărâți ca niciodată să nu mai intre unul în viața altuia. O despărțire definitivă pare iminentă, însă trecutul lor demonstrează faptul că orice este posibil. Pare-se că gestul divei Bianca Drăgușanu de a da foc unui buchet de flori primit din partea fostului soț l-a înfuriat de-a binelea pe Alex Bodi. Afaceristul a scris un mesaj extrem de dur în mediul online care să i se adreseze fostei soții, Bianca Drăgușanu. Gesturile divei au ajuns la saturație pentru afacerist.

Alex Bodi: ”Asta e răzbunarea mea”

”O să îmi simți parfumul peste tot fără să ma poți vedea. O să mă vezi în oricine fără să mă poți atinge. Îmi vei vedea zâmbetul doar în vise. Îți vei trăi viața neștiind că ai devenit un nimic pentru mine. Cuvintele mele…amintirile cu mine te vor ataca în fiecare seară fără să le poți opri. Asta e răzbunarea mea”, este imaginea postată de Alex Bodi pe contul său de Instagram în urmă cu puțin timp.

Se vede cu ochiul liber faptul că Alex Bodi a ajuns la saturație și că își dorește faptul ca Bianca Drăgușanu să îi simtă lipsa mai mult ca niciodată. Bodi îi dorește acesteia să-l vadă la tot pasul și în oricine. Lucrurile dintre ei par a fi mai serioase decât ne-am fi așteptat și suntem tare curioși să vedem unde va ajunge până la urmă războiul dintre cei doi, conform Spynews.

Roxana Nemeș, goală în cadă! Fotografia de infarct

Roxana Nemeș, goală în cadă! Fotografia de infarct

Țara din UE deschisă românilor! Se pot câștiga bani grei!