Alex Bodi, fosta soție și fiica lor, în vacanță în trei! Daria este istorie?

Alex Bodi, fosta soție și fiica lor, în vacanță în trei! Daria este istorie?
Alex Bodi, fosta soție și fiica lor, în vacanță în trei! Daria este istorie?

Alex Bodi se află în dilemă? După ce s-a despărțit de fosta sa soție, Bianca Drăgușanu, acesta a fugit în brațelele rusoaicei Daria Radionova. Se pare, însă, că nu este de ajuns pentru afacerist, căci acesta și-a luat fosta soție și fiica pe care o au împreună în vacanță.

Se pare că Daria a fost lăsată de-o parte, astfel că acum petrece timp prețios alături de fiica lui, dar și de mama micuței. Dovadă că se simt foarte bine împreună sunt chiar imaginile din mediul online în care aceștia apar foarte fericiți și par a se simți foarte bine toți trei împreună. Alex Bodi dă dovadă și de faptul că este un tată devotat și că are foarte mare grijă de fiica sa, căci în acele clipuri acesta încearcă să o învețe pe cea mică să înoate.

https://www.instagram.com/p/CBFoCnxnH9Z/?utm_source=ig_web_copy_link

Ce relație se află între Ella din Casa Puterea Dragostei și Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu?

La un moment dat, au ieșit la suprafață unele zvonuri cum că Ella și Alex Bodi. Unele guri au afirmat faptul că ei s-ar cunoaște mai mult decât ei spun. Ba mai mult, s-a spus despre afacerist chiar că a căutat-o pe Ella după ce s-a despărțit, în mod oficial, de Bianca Drăgușanu. Ce are de spus Ella despre toată această situație creată în ultima vreme? În urma unui interviu, Ella a spus tot adevărul.

„Între mine, nu a existat niciodată mai mult decât o amiciție, o prietenie. Da, am vorbit, dar am vorbit rar, noi avem prieteni în comun, înainte de a fi el cu Bianca, atunci l-am cunoscut. Așa că, nu e nimic, nu am avut nimic cu el, Doamne…

Probabil au vorbit niște persoane care ne cunosc, care au văzut niște conversații de ale noastre. Nu este nimic adevărat din ceea ce se zvonește. Nu m-a sunat acum Alex, am înțeles că este cu Bianca. Sper că nu se mai certe și sper să fie fericit. Eu mă bucur pentru oamenii care se iubesc, indiferent că este Bodi sau altcineva. Vreau să se iubească și să văd iubirea în cazul lor. Eu chiar înțeleg relația lui Bianca, fiindcă și eu mă număr printre acele persoane care au relații asemănătoare, așa cum este cea cu Jador, cu despărțiri și împăcări, zic …nu te mai vreau să te văd, să te aud și când îl văd, cedez, fiindcă inima dictează. Așa este și în cazul lor”, a spus Ella.

Câinele maidanez care ajută copiii să traverseze

Lidia Buble, mesaj sfâșietor pentru Răzvan Simion! A rupt tăcerea!

Lidia Buble n-a primit niciodată binecuvântarea relației din partea familiei!