Cine să-i mai înțeleagă? Alex Bodi și Biaca Drăgușanu s-au despărțit din nou! Și nu, nu e prima oară, însă, se pare că motivul este același. Alex Bodi deja a dat-o uitării pe fosta sa iubită, iar acum toată atenția lui este îndreptată spre focoasa Daria. Există dovada cum că cei doi sunt pe drumul de începe o frumoasă relație de dragoste.

Reclamă

Nu mai există nicio speranță de împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Relația lor a fost plină cu năbădăi de-a lungul timpului, specifică a doi îndrăgostiți, cum s-ar zice. Acum, însă, lucrurile par a fi diferite față de ceea ce a fost în trecut. Separarea dintre cei doi este definitivă. Faptele lui Alex Bodi și mesajele din mediul online vorbesc de la sine. Chiar Daria se vede foarte entuziasmată de situație și confirmă acest lucru.

Alex Bodi a fost adus în discuție de o persoană care i-a lăsat un comentariu frumoasei Daria. În acel comentariu este scris următorul mesaj: ”Arăți minunat! Sper să ai o relație frumoasă cu @bodi606alex. El e un tip atât de drăguț”.

Reclamă

Răspunsul Dariei a venit imdiat și chiar a confirmat cele spuse de persoana care l-a etichetat pe fostul iubit al Biancăi în comentariu: ”Mulțumesc! Da, chiar este!”.

Alex Bodi este într-o relație cu Daria! Mesajele incredibile care au apărut
Alex Bodi este într-o relație cu Daria! Mesajele incredibile care au apărut

Situația este de la sine înțeleasă. Nu ne rămâne decât să tindem să tragem următarea concluzie. Alex Bodi și rusoaica Daria ar forma o relație. Acest lucru s-ar fi materializat imediat după ce Alex s-a despărțit de focoasa Bianca Drăgușanu. Până în momentul actual, nici afaceristul, nici Daria nu au confirmat, clar și răspicat, că ei formează un cuplu.