Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut parte de o dragoste cu năbădăi, în adevăratul sens al cuvântului. Aceștia s-au despărțit în repetate rânduri și de fiecare dată au realizat că nu pot stat unul fără celălalt. Nu de puține ori, diva a ieșit în public cu urme de agresiune pe trup, fiind foarte clar pentru toată lumea că vinovatul pentru toate acelea era partenerul ei de viață.

Alex Bodi a dat cărțile pe față

Invitat în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, afeceristul a vorbit despre motivele pentru care o bătea pe fosta lui soție. Regretă că a procedat așa, dar nu mai poate da timpul înapoi, să repare nimic.

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări. Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva. Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei. E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc. În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește.”, a declarat Alex Bodi.

Bodi a ținut să precizeze că, de fapt, el este un om calm, care nu își dorește scandal, dar care era provocat pentru a recurge la asemenea gesturi. Cele mai multe dintre certurile pe care le aveau erau din cauza geloziei și nu doar el era cel violent, ci se pare că și Bianca Drăgușanu sărea la bătaie.

”Am avut cred că două episoade violente între noi, pentru că ea mă lovea prima, mă înjura. Repet, nu există scuză, eu nu am avut alte antecedente cu alte persoane. Referitor la spune mama dânsei, mă certam cu Bianca și ea a chemat Poliția, dar Poliția a venit degeaba. Au constatat că nu există agresiunea, pentru că eu pe mama Biancăi nu am atins-o niciodată. Am avut un schimb de replici, e adevărat, dar sub nicio formă nu am făcut scandal în fața fiicei ei. Eu sunt tată și nu aș face așa ceva, ba chiar Sofia mă iubea”,a mai povestit el.