Alex Bodi scoate bani grei din buzunar pentru a intretine fericirea fostei sale sotii. Bianca Dragusanu este norocoasa ca il are alaturi in aceasta perioada grea pentru milioane de romani. Chiar daca afacerile blondinei nu merg atat de bine pe timp de pandemie, iubitul ei nu duce lipsa finantelor. Asa se face ca barbatul a dus-o intr-o vacanta de lux la malul marii, pe care a cheltuit o mica avere.

Reclamă

Cei doi nu sunt singuri pe litoral. Alaturi de ei sunt si cele doua fetite ale lui Alex Bodi și fiica Biancai Dragusanu si Victor Slav. Toata familia pare sa se distreze de minune, dovada stand imaginile postate de indragostiti pe retelele de socializare. In plus si alti prieteni de ai lor se afla in aceasta perioada la mare, asa ca petrecerile in grup se tin lant. Dar cat il costa vacanta pe Alex Bodi?

Cazare de lux pentru Bianca Dragusanu

Asa cum se cade pentru o diva de talia ei, Bianca nu putea merge la mare si sta oriunde. Asadar, Alex Bodi s-a executat si i-a cautat blondinei o cazare pe masura. Acestia locuiesc intr-un penthouse de lux, aflat într-o locație exclusivistă de cinci stele, din Mamaia. Apartamentul are o suprafata de 110 metri patrati, doua dormitoare și un living generos. Totul pentru confortul celor 2 iubiti si fetelor lor. Iar cazarea nu a fost deloc una ieftina, cum chiar Alex Bodi a recunoscut. Acesta a vrut sa promoveze apartamentul si a postat urmatorul mesaj pe retelele de socializare:

Reclamă

“Pentru o vacanța superba lângă malul marii…va punem la dispoziție 4 penthouse-uri deosebite, cu dotări de ultima generație, cu un design unic, ultramodern si bineînțeles un ambient de vis!”.

Ceea ce Bodi nu a spus este ca tariful pentru o singura noapte de cazare in acest penthouse de lux este in aceasta perioada in jur de 2,000 de lei. Asta inseamna ca pentru a petrece o saptamana la malul marii, asa cum cei doi intentioneaza, afaceristul va scoate din buzunar 14.000 de lei doar pentru cazare. Si sa nu uitam de bauturile scumpe si sampaniile de mii de euro cu care Alex Bodi se faleste pe retelele de socializare…