Alex Bodi, aroganță cu elicopterul! A uitat-o de tot pe Bianca!

Alex Bodi face aroganțe peste aroganțe. Afaceristul din Mediaș nu să despărțit bine de fosta lui soție și pare că este din nou fericit. De curând acesta a făcut câteva imagini publice alături de un elicopter. Și-a pus cel mai elegant costum și s-a plimbat că un adevărat magnat!

 Alex Bodi, viață plină de lux

Alex Bodi și rusoaica lui nu se mai ascund cu idila lor. Chiar dacă a trecut puțîn timp de când s-a despărțit de Bianca, afaceristul pare îndrăgostit din nou. Alături de rusoiaca Radionova a petrecut câteva momente unice. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni șatenă susținea că nu are legătură cu romanul, acum s-a răzgândit. În mediul online îl copleșește cu atenție însă nu se lucrurile nu se opresc aici. Pentru vizita lui la Londra ea și-a propus să îl răsfețe la maxim. I-a cumpărat tortul preferat și l-a așteptat cu brațele deschise.

Alex Bodi asteptat la Londra de iubita cu un rasfat dulce

 

”Cineva iubește tortul de morcov.” a scris Radionova pe Instagram, semn că îi face noului iubit toate poftele.Mai mult, la imaginile în care Bodi apare cu elicopterul, această i-a lăsat câteva inimioare în comentarii.

Alex Bodi, rasfatat cu inimioare pe pagina lui de socializare

 

Alex Bodi trăiește acum în lux însă viața lui nu a arătat întotdeauna așa. Într-un interviu acesta a apovestit cât de greu i-a fost să ajungă la nivelul de astăzi. Încă de mic a muncit alături de tatal lui pentru a avea un trai mai bun. Mai mult, după ce a intrat în afaceri acesta a mărturisit că a avut parte de un eșec uriaș. Partenerii de  business i-au tras o țeapă uriașă în urmă căreia s-a văzut nevoit să își vândă proprietățile. Cu toate acestea, Alex a mărturisit că și-a dorit din ce în ce mai mult să reușească pe plan profesional. Și s-a ținut de cuvânt. Acesta este implicat în afaceri cu monede virtuale.Alex Bodi a fost căsătorit de două ori și are două fetițe.

Cum poţi primi de la Guvern 5.000 de lei

Bani în plus la salariu. Mii de români trebuie să ştie

Foamea emoțională. Mănânci din plictis fără să-ți fie foame