Alex Bodi face aroganțe peste aroganțe. Afaceristul din Mediaș nu să despărțit bine de fosta lui soție și pare că este din nou fericit. De curând acesta a făcut câteva imagini publice alături de un elicopter. Și-a pus cel mai elegant costum și s-a plimbat că un adevărat magnat!

Reclamă

 Alex Bodi, viață plină de lux

Alex Bodi și rusoaica lui nu se mai ascund cu idila lor. Chiar dacă a trecut puțîn timp de când s-a despărțit de Bianca, afaceristul pare îndrăgostit din nou. Alături de rusoiaca Radionova a petrecut câteva momente unice. Dacă în urmă cu doar câteva săptămâni șatenă susținea că nu are legătură cu romanul, acum s-a răzgândit. În mediul online îl copleșește cu atenție însă nu se lucrurile nu se opresc aici. Pentru vizita lui la Londra ea și-a propus să îl răsfețe la maxim. I-a cumpărat tortul preferat și l-a așteptat cu brațele deschise.

Reclamă

Alex Bodi asteptat la Londra de iubita cu un rasfat dulce

 

”Cineva iubește tortul de morcov.” a scris Radionova pe Instagram, semn că îi face noului iubit toate poftele.Mai mult, la imaginile în care Bodi apare cu elicopterul, această i-a lăsat câteva inimioare în comentarii.

Alex Bodi, rasfatat cu inimioare pe pagina lui de socializare

 

Alex Bodi trăiește acum în lux însă viața lui nu a arătat întotdeauna așa. Într-un interviu acesta a apovestit cât de greu i-a fost să ajungă la nivelul de astăzi. Încă de mic a muncit alături de tatal lui pentru a avea un trai mai bun. Mai mult, după ce a intrat în afaceri acesta a mărturisit că a avut parte de un eșec uriaș. Partenerii de  business i-au tras o țeapă uriașă în urmă căreia s-a văzut nevoit să își vândă proprietățile. Cu toate acestea, Alex a mărturisit că și-a dorit din ce în ce mai mult să reușească pe plan profesional. Și s-a ținut de cuvânt. Acesta este implicat în afaceri cu monede virtuale.Alex Bodi a fost căsătorit de două ori și are două fetițe.