Alex Bodi este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din showbiz-ul autohton. Bărbatul și Bianca Drăgușanu au avut o relație controversată, dar după mai multe despărțiri și împăcări și-au spus „adio”. Acum, el susține că este din nou burlac, după ce, potrivit spuselor lui, idila cu Ema Uta s-ar fi încheiat, chiar după revenirea din vacanța din Bali.

Deși este un utilizator înrăit al rețelelor sociale, el a mărturisit că viața reală este complet diferită de cea pe care o expun oamenii pe Instagram. Iată dezvăluiri a făcut omul de afaceri.

Nimic nu este adevărat în mediul online

Invitat în cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Alex Bodi a fost extrem de deschis, așa cum și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului și a vorbit fără ocolișuri despre rețelele de socializare. Bărbatul susține că nu este nimic real. Astfel că, un procent de 80% din ceea ce se expune, nu este în conformitate cu viața reală.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„În primul rând, Instagramul este o viață falsă, tristă. Vă zic și vă garantez că 80% dintre persoanele de pe Instagram au o viață foarte rece.

Nu se compară realitatea cu ce vor ele să expună acolo. Începând de la poze, de la fizic, de la modul de viață, de la ce dețin, de la ce vor să spună că trăiesc e total diferit”, a declarat Alex Bodi.

@dollarprinters Adevărul despre SOCIAL MEDIA. #romania #bani #afaceri #mindset #alexbodi #antreprenor #business #viral ♬ cry – favsoundds

Ema Uta a confirmat despărțirea de afacerist

Alex Bodi și Ema Uta au avut o relație pasională, presărată cu certuri, împăcări și despărțiri urmate de dovezi copleșitoare de iubire din partea afaceristului, în încercarea de a o recâștiga pe cea denumită „Make-up artistul vedetelor”. De data aceasta se pare că situația este iremediabilă. Mai ales după declarațiile lipsite de echivoc ale Emei Uta, care confirmă separarea.

Se pare că cel care a pus punct relației a fost chiar Alex Bodi. Bărbatul nu a vrut să ofere detalii. Însă a susținut că cel mai probabil nu va mai exista vreo cale de împăcare. Potrivit omului de afaceri, în vacanța din Bali s-au întâmplat niște lucruri peste care nu va trece.