De ceva vreme, toată lumea vorbește despre faptul că Alex Bodi ar fi obligat-o pe una dintre fostele sale partenere de viață să se prostitueze. Fiind invitat de către Denise Rifai în cadrul emisiunii sale, acesta nu a putut ocoli întrebările incomode venite din partea prezentatoarei.

Alex Bodi, pus în dificultate de către Denise Rifai

La un moment dat, moderatoare a vrut să afle chiar de la ei dacă a obligat-o pe  Iulia Sălăgean să se prostitueze, iar el a ținut să precizeze că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Ea nu a fost forțată să facă nimic, ci a muncit din proprie inițiativă. Se pare că între ei nu au existat nici măcar episoade de violență și abuzuri, cum s-a întâmplat în cazul Biancăi Drăgușanu.

Pentru el, cel mai important lucru este faptul că nu există denunțuri sau declarații venite din partea Iuliei la adresa lui, ba chiar se pare că femeia a mărturisit, la un moment dat, că nu a fost forțată să facă nimic din ceea ce nu a vrut.

„Niciodată. În primul rând Iulia Sălăgean nu are declarații sau sau denunțuri împotriva mea. Ea a fost chemată ca martor în septembrie și a specificat că nu am forțat-o, nu am obligat-o, pentru că ea a muncit din proprie inițiativă. Între mine și ea nu au existat niciodată episoade de violență sau abuzuri. Era dansatoare într-un club. Referitor la domnul Adrian Tâmplaru este nașul fetei mele pe care l-am cunoscut în Germania când avea un restaurant. Dânsul se ocupa de restaurant și timp de 2 ani eu nu l-am văzut să se implice în afaceri ilegale”, a spus Alex Bodi.