Alex Bodi nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții după ce magistrații au dispus din nou arestarea lui. La numai un an de când acesta a părăsit penitenciarul, evenimentele petrecute în urmă cu puțin timp în ceea ce îl privește par trase la indigo cu cele din 2020.

Milionarul a fost așteptat acasă de oamenii legii

Alex Bodi a lăsat de înțeles în ultima perioadă că a reușit să scape de problemele cu legea. După ce numele lui a apărut într-un dosar cu acuze de proxenetism și spălare de bani care s-a lăsat cu un arest preventiv în noiembrie, anul trecut precum și cu alte 4 luni de arest la domiciliu, afaceristul are acum aceeași soartă. Totul după ce magistrații au decis ca acesta să ajungă din nou în arest. Motivul invocat de instanță a fost acela că milionarul a lipsit de la unul dintre termenele de judecată.

Alex Bodi a vrut să lămurească situația prin care trece astfel că a postat două filmulețe pe rețelele de socializare în care le explică fanilor că va fi din nou arestat. Afaceristul a precizat că a absentat motivat de la termenul de judecată respectiv, având o serie de probleme de sănătate. Medicul i-ar fi recomandat chiar în perioada aceea să rămână în repaus pentru 4-5 zile.  Deși fostul soț al Biancăi Drăgușanu susține că a adus mai multe dovezi la dosar în acest sens, magistrații nu au ținut cont de ele.Afaceristul a fost așteptat de mascați chiar la domiciliu pentru a fi ridicat și condus către sediul poliției, acolo unde va rămâne pentru o perioadă de 29 de zile în arest preventiv.

Evenimentul dureros pentru milionar vine după o perioadă în care cei din jurul lui considerau că acesta s-a așezat din punct de vedere amoros. Asta pentru că Alex Bodi a fost surprins recent alături de noua lui parteneră, renumitul make-up artist al vedetelor, Ema Uta. Se pare că relația lor trece acum printr-o adevărată încercare având în vedere că este la început.