După certuri și împăcări cel mai mediatizat cuplu și showbiz pare că a încheiat socotelile. Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au spsu adio pentru totdeauna. Milionarul a dat-o uitării de tot pe fosta lui soție și se afișează deja cu rusoaica lui.

Alex Bodi i-a spus adio fostei sale soții și este gata pentru o nouă idilă.Cel puțîn asta afișează el inclusiv pe pagima să de socializare.Milionarul și rusoiaca lui nu s emai ascund deloc. Internauții au avut ocazia să tragă concluziile legate de relația lor.

Alex Bodi, flirt periculos

Alex Bodi a făcut public un detaliu care ar scoate-o din minți pe Bianca Drăgușanu. După ce o perioada a negat că ar avea vreo legătură cu rusoaica, acum a scos artileria grea. Radionova, la rândul ei nu a stat e gânduri și a împărtășit aceeași idee cu milionarul român. Pe pagină lui de Instagram, Bodi i-a distribuit postarea rusoaice, alături de o inima, semn că dragostea e pe care să înflorească. Mai mult, frumoasă șatenă pare că simte același lucru având în vedere că ascultă pe fundal o melodie de dragoste.

 Alex Bodi da cartile pe fata cu rusoaica lui

A încheiat orice legătură cu Bianca

Alex Bodi și Bianca s-au despărțit definitiv după perioada de izolare. Deși au petrecut împreună în vila de lux a milionarului aproape două luni, cei doi nu s-au înțeles. În trecut aceștia au mai trecut prin împăcări și despărțiri, penultima culminând cu divorțul. După acel pas, cei doi s-au reimpacat afirmând că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Char dacă în perioada în care au locuit la Mediaș cei doi se afișau aparent fericiți, că o familie normală, pare că lucrurile stătea diferit. Au petrecu alături d eprieteni, au făcut sport împreună și s-au afișat mult în mediul online, acestea au fost activitățile pe care le-au avut cei doi în izolare. Cu toate  acestea se pare că nu a fost suficient că relația lor să reziste.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.