Alex Bodi i-a spus adio fostei sale soții și este gata pentru o nouă idilă.Cel puțîn asta afișează el inclusiv pe pagima să de socializare.Milionarul și rusoiaca lui nu s emai ascund deloc. Internauții au avut ocazia să tragă concluziile legate de relația lor.

Alex Bodi, flirt periculos

Alex Bodi a făcut public un detaliu care ar scoate-o din minți pe Bianca Drăgușanu. După ce o perioada a negat că ar avea vreo legătură cu rusoaica, acum a scos artileria grea. Radionova, la rândul ei nu a stat e gânduri și a împărtășit aceeași idee cu milionarul român. Pe pagină lui de Instagram, Bodi i-a distribuit postarea rusoaice, alături de o inima, semn că dragostea e pe care să înflorească. Mai mult, frumoasă șatenă pare că simte același lucru având în vedere că ascultă pe fundal o melodie de dragoste.

 Alex Bodi da cartile pe fata cu rusoaica lui

A încheiat orice legătură cu Bianca

Alex Bodi și Bianca s-au despărțit definitiv după perioada de izolare. Deși au petrecut împreună în vila de lux a milionarului aproape două luni, cei doi nu s-au înțeles. În trecut aceștia au mai trecut prin împăcări și despărțiri, penultima culminând cu divorțul. După acel pas, cei doi s-au reimpacat afirmând că nu pot să trăiască unul fără celălalt. Char dacă în perioada în care au locuit la Mediaș cei doi se afișau aparent fericiți, că o familie normală, pare că lucrurile stătea diferit. Au petrecu alături d eprieteni, au făcut sport împreună și s-au afișat mult în mediul online, acestea au fost activitățile pe care le-au avut cei doi în izolare. Cu toate  acestea se pare că nu a fost suficient că relația lor să reziste.