Alessia vorbește despre problemele de sănătate. „Nu mai pot să merg..”

Alessia vorbește despre problemele de sănătate. "Nu mai pot să merg.."

Alessia trece prin momente de groază. Din câte se pare, frumoasa cântăreața se confruntă cu o gravă problemă de sănătate. Din pricina acesteia, tânăra reușește cu greu să se deplaseze.

Alessia și-a alarmat fanii și de data aceasta după ce în urmă cu ceva timp a anunțat că suferă de pleurezie tuberculoasă.Ei bine, acum artista a mărturisit că actuala problema o face să sufere foarte rău deoarece nici nu poate să meargă.

Cântăreața este cunoscută ca fiind  o fire prietenoasă și sensibilă, iar de aceea s-a destăinuit în fața fanilor ei. Boala gravă de care artista suferă și care o chinuie atât de rău este hernia de disc.

Alessia știa de mult timp că are probleme de sănătate

Alessia vorbește despre problemele de sănătate. "Nu mai pot să merg.."

Problema aceasta nu este o noutate, Alessia știind de mult timp că are astfel de probleme, dar se pare că starea ei de sănătate s-a agravat.  Iubita cântăreață dorește din tot sufletul să se întoarcă pe scenă, să cânte și să danseze, însă nu știe dacă poate să facă acest lucru:

,, Cred că am hernie de disc. O am de mulți ani și mă supără prea tare. Nu mai pot să merg. Vreau să mă apuc din nou de treabă, dar nu știu dacă mai am voie să dansez’’, a declarat aceasta.

Efortul a fost una dintre cauzele care i-au agravat situația, dar și faptul că a neglijat tratamentul recomandat de medici. Optimismul este o calitate a vedetei, de aceea își calmează admiratorii, spunându-le că ea râmâne pozitivă și are speranța că totul va fi bine.

Așadar, artista a declarat pentru fanii săi următoarele informații:

„Trebuie  să facă un set de terapii cu electrostimulare, fizioterapie, kinetoterapie, proceduri. O dată la 6 luni se face timp de două săptămâni. Și nu am mai făcut de câțiva ani și probabil și-a spus cuvântul asta. Sper să fie bine. Eu sunt foarte pozitivă”

Abi Talent, schimbare de look. Ce și-a făcut tânărul

Abi Talent, schimbare de look. Ce și-a făcut tânărul

Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa

Carmen de la Sălciua, colaborare surpriză cu sora sa