Alessia nu mai are liniște de când o artistă proaspăt ieșită în industria muzicală i-ar fi furat numele de scenă cu bună știință. În cadrul unui interviu, frumoasa artistă a dezvăluit detalii despre această problemă din cauza căreia, spune ea, va acționa în instanță.

Alessia este foarte supărată după ce o altă artistă i-a furat numele de scenă. Blondina este pregătită să-și facă dreptate apelând la cei mai buni avocați.

Alessia, acuzații la adresa unei artiste nou apărute pe piața muzicală

Alessia se simte total nedreptățită și cere ca problema să se rezolve cât mai repede cu putință. Situația creată nu îi face deloc plăcere, însă se vede nevoită să-și facă dreptate apelând la instanța judecătorească.

Alessia a povestit cu lux de amănunte cum au decurs lucrurile în cadrul unui interviu. Mai exact, managerul artistei i-a trimis o notificare managerului artistei celeilalte cu privire la problema care s-a creat odată cu alegerea eronată a numelui său de scenă. Artista este de părere că acest lucru a fost făcut cu știință, nefiind vorba de nicio greșeală, pentru că cel care o reprezintă pe noua cântăreață o cunoaște foarte bine pe Alessia.

În același timp, Alessia a mai transmis fanilor săi că numele ales de respectiva artistă era deja înregistrat la OSIM, acest lucru fiind posibil doar până când titularul face o sesizare în acest sens conform noii legi. Momentan, Alessia nu a făcut acest lucru, însă va trece la fapte în viitorul apropiat.

Alessia, în război cu o nouă artistă care i-a furat numele de scenă. ”Tribunalul va decide”

„Cred că nu și-a dat seama. Managerul meu a trimis o notificare către managerul ei și el știind foarte bine de existența mea pentru că noi am colaborat atâția ani. A spus că s-a înregistrat la OSIM, ceea ce nu știe este că eu sunt titularul de drept, iar noua lege lasă pe oricine să-și înregistreze numele la OSIM până când se sesizează titularul de drept. Eu încă nu m-am sesizat pentru că am avut altre priorități, însă o să mă sesizez.”, a declarat Alessia.