Cântăreața Alessia a avut parte de clipe cumplite alături de fiul ei. Artista a avut de suferit imediat după întoarcerea din Mara Britanie. Cântăreața a ajuns la spital din cauza faptului că băiatul ei s-a confruntat cu probleme delicate de sănătate.

Alessia, ca orice vedetă, a avut de suferit pe timpul pandemiei. Toate concertele și evenimentele au fost anulate, așa că artista a avut de suferit din acest punct de vedere. Marea Britanie ar fi reprezentat un nou început în viața profesională, însă s-a dovedit faptul că socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Zborurile i-au fost anulate, astfel că nu a putut să se întoarcă acasă.

Alessia a reușit, în cele din urmă, să-și cumpere o mașină pentru a veni înapoi acasă. Se aștepta ca, odată ce au ajuns în țară, lucrurile să revină la normal și să-și continuie viața liniștită alături de familia ei. Odată ce problemele de sănătate au început în ceea ce îl privește pe fiul ei, Alessia nu a mai avut liniște.

”La vamă nu ni s-a spus că dacă am o urgență trebuie să sun la 112, eu știam regulile din UK, nu de aici. Și pentru că cel mic nu mai mânca de câteva zile, am făcut programare la medic. Pe 1 iunie am ajuns la medic, ne-a întrebat când ne-am întors și după ce i-am răspuns, ne-a băgat într-o cameră de izolare, urla la noi, ne-a terorizat copilul, ne-a ținut trei ore fără apă și mâncare și fără să pot să îmi schimb copilul. Abia după trei ore a venit salvarea și cei de la DSP”, a mai spus artista la Antena Stars.

Alessia: ”Mi se pare dus la extrem”

Și asta nu e tot! Alessia a avut de suferit, căci a fost obligată să intre în carantină alături de fiul ei. Aceasta mărturisește faptul că testele care demonstrau că rezultatul a ieșit negativ în ceea ce privește coronavirus, au fost aruncate, se pare. Condițiile de care care are parte în carantină sunt total neplăcute și că, în ciuda faptului că au fost testați negativ, sunt obligați să rămână acolo.

”Nu pot să înțeleg de ce ne-au aruncat testele la vamă. Nu ne-au informat și că nu ne lasă să ne întoarcem acasă. Copilul plânge după tatăl lui. Ba mai mult, am luat și amendă 1.000 de lei pentru că am părăsit domiciliu. M-am dus cu cel mic la spital. De asemenea, mi se pare dus la extrem și faptul că o să plătesc și carantina, deși îmi schimbă prosoapele o dată la cinci zile. Nu face nimeni curățenie. Eu nu pot sta așa cu un copil mic. Am ajuns să spăl prosoapele zilnic la mână, să dau cu mătura. Să fac tot ce ține de mine.”, a mai dezvăluit Alessia.