Este teroare în lume! Rusia nu se oprește din a amenința cu armele nucleare pe care le deține. 

Fostul președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat din nou faptul că Rusia ar putea folosi când vrea armele nucleare. De asemenea, acesta a făcut o declarație pur și simplu șocantă. El a spus că nimeni nu are nevoie de Ucraina.  

„Trebuie să vă reamintesc din nou – pentru cei surzi care se aud doar pe ei înșiși. Rusia are dreptul de a folosi arme nucleare dacă este necesar, în cazuri prestabilite, în strictă conformitate cu fundamentele politicii de stat în domeniul descurajării nucleare”, a spus Medvedev.

„Vom folosi armele nucleare fără să cerem permisiunea nimănui”

El a precizat că dacă Rusia sau aliații ei sunt atacați, atunci cu siguranță se va folosi acest tip de armă. De asemenea, a mai spus oficialul, dacă agresiunea cu folosirea armelor convenționale amenință existența Rusiei.  

„În plus, vom face totul pentru a preveni apariția armelor nucleare la vecinii noștri ostili. De exemplu, în Ucraina nazistă, care astăzi este controlată direct de țările NATO”, a mai spus fostul președinte rus.

Rusia, avertisment șocant chiar acum: Vom folosi armele nucleare! Nu este o cacealma
Sursa: Social media

De asemenea, Dmitri Medvedev a ținut să explice faptul că Rusia nu va juca niciodată la cacealma. Adică, dacă va exista o amenințare la adresa acestei țări depășește limita de pericol stabilită, atunci va trebui să răspundă, fără „a cere promisiunea nimănui”. 

Medvedev: Occidentul nu va sări în ajutorul Ucrainei

Medvedev a mai spus că Occidentul nu va sări în ajutorul Ucrainei și nici nu va riposta dacă Rusia va folosi arme nucleare. Rusia trebuie să folosească cea mai „formidabilă” armă împotriva regimului ucrainean, care a comis un act de agresiune pe scară largă, care este periculos pentru Rusia, mai spune oficialul rus. De asemenea, el este sigur că în această situație NATO nu va interveni în această situație. 

„La urma urmei, securitatea Washingtonului, Londrei și Bruxelles-ului este mult mai importantă pentru Alianța Nord-Atlantică decât soarta Ucrainei, de care nimeni nu are nevoie, chiar dacă este aprovizionată cu arme din belșug”, a mai spus liderul de la Kremlin.

Vladimir Putin este „dușmanul” întregii lumi

Vladimir Putin este în prezent într-un „război” total cu toată Uniunea Europeană și cu SUA, nu doar cu Ucraina. Fiindcă a atacat Ucraina, Rusia a fost sancționată dur. Din această cauză, având în vedere că Europa era dependentă de gazul rusesc, se pare că aceștia au găsit cum să se răzbune. Astfel, Vladimir Putin a declarat în urmă cu câteva zile că nu va furniza gaz anumitor țări. Mai mult, oficialul s-a arătat nemilos, spunând că cei care nu vor primi gaz „să înghețe de frig”.   

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.