Un criminal extrem de periculos este liber pe străzile din România. Oamenii legii au început căutările.

Polițiștii din Bihor și cei de la frontieră caută un criminal extrem de periculos. Este vorba despre un bărbat de 28 de ani, suspect principal în cazul unei crime înfiorătoare. O fată de numai 14 ani a fost victima unui eveniment pur și simplu șocant.

Crimă teribilă în Bihor

Din primele informații, se pare că bărbatul ar fi vrut să aibă o relație cu minora, însă familia acesteia nu a fost de acord. Din acest motiv, suspectul ar fi sunat-o pe mama fetei, după ce a ucis copila, să îi spună ceea ce a făcut. Ulterior, el a dispărut, după ce a luat bicicleta unui vecin.

Tragedia a avut loc lângă orașul Săcuieni din Bihor. Localnicii au fost șocați când au aflat ceea ce s-a întâmplat la ei în comunitate. Ulterior, din ce în ce mai multe detalii au început să iasă la iveală.

Alertă la nivel național! Un criminal periculos este liber pe străzile din România. A ucis cu sânge rece
Politia romana

Conform unui localnic, bărbatul de 28 de ani ar fi intrat peste fată în casă și ar fi lovit-o cu toporul de trei ori. Ulterior, el a sărit pe geam și a fugit cu bicicleta unui vecin. Se pare că gestul teribil pe care l-a făcut bărbatul a fost din răzbunare.

Cum s-ar fi petrecut tragedia

Un alt vecin povestește pentru ȘtirileProTv că minora era prietenă cu acest individ. Ea ar fi vrut să aibă o relație cu el, numai că familia ei s-a împotrivit. Fiindcă individul a prins ocazia când familia fetei nu era acasă, a intrat în casă și a închis ușa. A dat muzica tare, după care a ucis-o pe fată.

Oamenii legii au încercat să îl găsească pe suspect toată noaptea, însă până în prezent nu au dat de el.

″În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, existând, în prezent, un cerc de suspecți”, a declarat Gligor Sabău, prim-procuror adj. Parchetul Județean Bihor.

Suspectul principal – bărbatul de 28 de ani – a fost dat în urmărire generală și în consemn la frontieră.

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.