Alertă în Capitală! Un incendiu puternic a izbucnit la un tramvai, în zona Eroii Revoluției. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISUBIF) a anunțat izbucnirea unui incendiu puternic la un tramvai, în zona Eroii Revoluției. 

Potrivit sursei citate, la locul incidentului au fost trimise trei autospeciale de stingere, două autospeciale SMURD și o autospecială pentru descarcerare. În acest moment sunt degajări mari de fum, nefiind vizibilă vreo flacără.  

Alertă în Capitală! Incendiu puternic la un tramvai: Sunt degajări mari de fum!

ISUBIF anunță că până în acest moment nu au fost raportate victime. De asemenea, în zona în care s-a produs incidentul traficul rutier a fost oprit.

Circulația este blocată pe Linia 1, Șoșeaua Olteniței, pe sensul spre Piața Sudului, anunță Societatea de Transport București (STB). Sursa citată a precizat că incendiul a izbucnit din cauza unei defecțiuni a mijlocului de transport în comun. 

ISUBIF mai anunță că la momentul producerii incendiului, în interiorul tramvaiului se aflau cinci călători. În momentul în care a observat incendiul, vatmanul a acționat cu stingătoarele care se aflau în interiorul mijocului de transport.

Știre în curs de actualizare

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.