Un bărbat din Alexandria care s-a întors acum câteva zile din Lombardia, Italia a alertat autoritățile că fiul său se simte rău și ar prezenta simptome similare coronavirusului.

Primul caz suspect de infecție cu coronavirus a fost înregistrat în Teleorman, la Blejești. Din primele date, este vorba despre un copil de 12 ani, al cărui tată s-a întors recent din Italia.
Informația a fost confirmată de directorul DSP Teleorman, Iuliana Popescu, iar copilul va fi preluat de la domiciliu, de un echipaj al ISU Teleorman, și transportat la Spitalul din Alexandria, unde va fi izolat, până vor veni rezultatele testului de la Institutul Matei Balș.

Reclamă

azul a fost confirmat și de autoritățile din Alexandria pe o pagină de Facebook.
„În urmă cu câteva minute echipajele medicale echipate corespunzător au plecat spre domiciliul unei persoane suspecte de coronavirus, dintre cele deja aflate sub supraveghere. Se pare că aceasta a dezvoltat simtomatologie specifică coronavirus”, se mai arată în postare.

Miercuri seară a fost conformat primul caz de coronavirus în România. Victor Costache, ministrul Sănătății, și secretarul de stat Raed Arafat, directorul Departamentului pentru Situații de Urgență, au anunțat că în casa acestei persoane mai sunt 7 persoane – niciun copil, dar persoane în vârstă – toate fiind testate și cu rezultat negativ.

O persoana din Teleorman suspecta de coronavirus.In urma cu cateva minute echipaje medicale echipate corespunzator au…
Publicată de Alexandria, Teleorman, România 2.0 pe Joi, 27 februarie 2020