Descoperire de groază într-un hotel din Otopeni. Un bărbat a fost găsit fără viață de angajați, după ce nu a predat camera la timp. Este vorba despre un bărbat de cetățenie străină, care trebuia să părăsească țara.

Bărbat găsit mort în camera de hotel în Otopeni

Un hotel din Otopeni a fost locul unei descoperiri macabre. Un bărbat a fost găsit fără viață în camera sa de hotel.

Acesta trebuia să elibereze camera marți, 19 septembrie, la ora 12:00. Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Motiv pentru care angajații au intrat la bănuieli că ceva oribil s-a întâmplat. O cameristă a fost cea care a descoperit trupul neînsuflețit.

Femeia și-a anunțat colegii, care ulterior au sunat la numărul de urgență unic 112. La hotel s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, care au investigat ce s-a întâmplat.

Din primele informații, se pare că bărbatul era de cetățenie străină. Urma să părăsească România în decursul zilei de astăzi, lucru care nu s-a mai întâmplat.

În ce condiții ar fi murit bărbatul

Cea mai mare temere a angajaților hotelului și a oamenilor legii a fost faptul că ar putea fi vorba despre o crimă oribilă. Această ipoteză a fost însă dezmințită în momentul în care a fost analizat trupul bărbatului.

Acesta nu prezenta urme de violență, motiv pentru care se crede că ar fi murit din cauze naturale. O primă teorie în acest sens este faptul că a decedat în timpul somnului.

Autoritățile nu au transmis dacă acesta era cunoscut pentru probleme de sănătate. O expertiză medicală va stabilii cauza exactă a decesului.

În acest caz, a fost deschisă o anchetă care va stabili cu exactitate ce s-a întâmplat înainte ca bărbatul să înceteze din viață. După ce va fi identificat, polițiștii vor lua toate măsurile necesare în acest sens.

Nu este clar dacă oamenii legii au reușit sau nu să ia legătura cu familia acestuia.