Reclamă
Reclamă

Deși nu s-au încheiat încă consultările la Palatul Victoria, se conturează tot mai mult varianta ca alegerile prezidențiale să se desfășoare în noiembrie-decembrie. Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a declarat la Digi24 că decizia inițială de a organiza alegerile în septembrie a fost a PNL, care între timp s-a răzgândit.

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a afirmat că social-democrații nu și-au dorit alegerile prezidențiale în septembrie. „Nu PSD a vrut alegerile prezidențiale în septembrie. PNL le-a dorit atunci, PNL a venit cu această propunere și a avut decizie, care circulă în tot spațiul public. Decizie semnată și ștampilată că PNL vrea aceste alegeri în septembrie”, a spus acesta.

Social-democratul a acuzat colegii de guvernare de „țopăială- răzgândeală”. „Domnii s-au răzgândit din nou, că face parte din seria lungă țopăială – răzgândeală. Acum nu le-au ieșit calculele, ei aveau că pleacă președintele în septembrie la NATO, se mută Ciucă președinte interimar și le plăcea septembrie. Între timp nu s-au mai întâmplat lucrurile și dau pe noi, că noi am vrut în septembrie, dar nu noi am vrut în septembrie. În opinia noastră cred că o să fie la termen și cu asta basta”, a declarat Mihai Tudose.

Reclamă

Candidatul PSD la alegerile prezidențiale ar putea fi chiar Marcel Ciolacu, a lăsat de înțeles liderul PSD. Acest lucru vine în contextul în care acum câteva săptămâni, Marcel Ciolacu a spus că nu va candida dacă alegerile nu vor fi în septembrie.

„El a avut atunci acea declarație fiind un pic nervos, că l-am întrebat și noi ce a vrut să spună poetul. Era nervos pentru că a fost pus în această situație ca prim-ministru. A fost împins pe scări și după îl întreba PNL de ce se grăbește”, a adăugat liderul PSD.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro