Sunt împreună de mai bine de doi ani, iar de curând și-au dus relația la un alt nivel

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au întemeiat recent o familie. Celebrul cuplu are parte de admirația celor din jur. Mulțu dintre fanii celor doi sunt de părere că cei doi se potrivesc din toate punctele de vedere.

Povestea de dragoste s-a înfiripat în lumina reflectoarelor?

Albertina Ionescu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare din cadrul TVR. Cu trăsături aparte, vedeta este considerată de mulți ca fiind un dintre cele mai frumoase femei din România.

Albertina are o experiență notabilă în Televiziunea Română. Mai exact, de mai bine de un deceniu.

Puțin știu însă că la bază, prezentatoarea are studii în domeniul IT. Astfel că, Albertina s-a pregătit inițial pentru o altă carieră. Viața a suprins-o însă în cel mai plăcut mod. Astfel că, aceasta s-a îndrăgostit iremediabil de televiziune.

Albertina nu a lăsat deoparte studiile pe care le are în domeniul IT. Astfel că, vedeta a dezvoltat chiar un software util în activitatea televiziunii.

Sursa foto: Social media

La rândul lui, Constantin Opriș este un prezentator care a debutat la Prima Tv pe secțiunea monden. Alături de Diana Bart, acesta a prezentat o vreme îndelungată o emisiune din această sferă. Ulterior, Constantin a acceptat un proiect în care a prezentat un format de emisiune singur.

Între cei doi soți, dragostea s-a înfiripat se pare în lumina reflectoarelor. Ambii și-au dedicat ani buni din viață acestei meserii.

Cei doi și-au unit destinele de curând

Albertina Ionescu și Constantin Opriș au făcut pași spre o viață împreună, la bine și la rău. Cei doi au făcut logodna de curând, iar cununia civilă imediat după acel moment. Petrecerile au fost însă unele restrânse, la acestea luând parte doar familiile celor doi și câțiva prieteni apropriați.

De altfel, Albertina și Constantin au intrat în noua viață de familie cu acte-n regulă. Mai exact, cei doi s-au mutat împreună în casă nouă. Cei doi locuiesc într-o vilă luxoasă dintr-un cartier de la marginea Capitalei.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.