Este primul an în care Claudia Pătrăşcanu nu petrece Ziua Îndrăgostiţilor alături de soţul ei, însă, nu vă faceţi griji pentru că artista nu a stat singură deloc.

Reclamă

Chiar dacă a decis să divorţeze, să nu vă gândiţi că Claudia Pătrăşcanu nu a avut alături de cine sta în această zi în care s-a sărbătorit iubirea. Nici pe departe. Ba chiar artista a avut parte de cea mai selectă şi mai frumoasă companie: cea a băieţeilor săi.

Artista a ţinut să împărtăşească cu fanii faptul că ziua de 14 februarie pentru ea nu reprezintă doar Ziua Îndrăgostiţilor, ci, din contră, are o valoare muuuult mai mare. Frumoasa cântăreaţă le-a povestit fanilor că această zi este extrem de importantă în viaţa ei, pentru că într-o zi de 14 februarie a fost botezat fiul ei cel mare.

Reclamă

”Voi îmi luminaţi viata, voi mi-ați adus atât de multe zambete și dragoste adevarata…. voi sunteți totul pentru mine și am fost atât de binecuvântata când Dumnezeu v-a trimis aici pentru mine! Pe 14 Ianuarie, Gabriel a fost botezat și am plâns de fericire! Sunteți ❤️❤️mele pentru toată viața!”, a scris Claudia Pătrăşcanu pe Instagram.

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Claudia Pătrăşcanu, care a decis să pună punct relaţiei cu tatăl copiilor ei. Ba chiar mai mult decât atât, frumoasa artistă a fost nevoită să dea foarte multe explicaţii despre ruptura dintre ea şi soţ.

Dar, nu-i aşa, ce nu te doboară te face mai puternic, iar Claudia Pătrăşcanu ştie foarte bine lucrul acesta. Artista s-a reapucat de muzică şi de afaceri, iar totul pare că îi merge din plin în plan profesional.