Zarug, fostul concurent de la show-ul „Asia Express” le-a arătat fanilor cum arată casa sa. Este un refugiu pentru el, acolo fiind locul unde își petrece mare parte din timp. Pe lângă faptul că a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Asia Express”, Zarug este o persoană plină de creativitate și, și-a amenajat singur locuința, după bunul plac.

Zarug a făcut parte din sezonul 4 al competiției „Asia Express”, de la postul de televiziune Antena 1. Fostul concurent a arătat fanilor săi imagini cu apartamentul în care își duce traiul. Ideile sale pline de creativitate și imaginația bogată și-au lăsat amprenta în amenajarea locuinței.

Cum arată locuința lui Zarug, pe care și-a amenajat-o după bunul său plac

Dacă atunci când era mic a trebuit să își lase ideile de design de interior deoparte, Zarug și-a amenajat singur locuința. În copilărie, povestea că mama sa se ocupa de amenajarea camerei sale.

Zarug le-a arătat fanilor săi imagini cu casa, pe rețelele de socializare. Acesta a declarat că a amenajat-o de unul singur. De asemenea, o sursă de inspirație au fost călătoriile în care a mers, unde a descoperit tradiții și idei care aparțineau locurilor vizitate.

„Cred că mai mult decât o casă, aici e o colivie sincer. Aici mă refugiez de lume. Sunt eu cu mine, cu muzica mea, cu parfumurile, tot”, a spus Zarug

"Aici mă refugiez de lume". Cum arată casa lui Zarug, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Asia Expres. FOTO
Sursă foto: cancan.ro

„Maică-mea și-a impus foarte puternic gustul ei”

Zarug povestea despre faptul că mama sa îi decora camera. Nu simțea că se regăsește, simțea că era mult prea impersonală camera în care și-a petrecut anii copilăriei.

„Îmi amintesc o bibliotecă. Era pe tot peretele, ceea ce nu era greu, fiind camerele mici. Era înglobat și televizorul. Aveam un elefănțel cu trompă-n sus cu care mă jucam permanent. În perioada adolescenței, camera mea era destul de impersonală. Maică-mea și-a impus foarte puternic gustul ei. A fost expresia voinței ei”, a mai spus Zarug