Conform studiilor, un procent cuprins între 50 și 80 la sută dintre oameni au vise despre locurile de muncă. Acest lucru se întâmplă și fiindcă cel mai mult timp îl petrecem muncind. În timp ce unii oameni visează că întârzie la job, alții că se ceartă cu șefii, sunt și oameni care visează că fac dragoste cu colegii de serviciu. Ei bine, și acest vis are o semnificație.

Visele despre serviciu sunt normale

Expertul în vise, Lauri Quinn Loewenberg, susține că să ai vise despre serviciu este un lucru foarte obișnuit. Explicația este aceea că serviciu face parte din viața noastră în stare de veghe și, de asemenea, face parte din identitatea noastră.

Acesta susține că printre cele mai frecvente vise legate de locul de muncă se numără și o partidă de dragoste cu colegul de serviciu. Visul acesta poate fi stânjenitor și confuz pentru cel care l-a avut, mai ales dacă nu este atrasă de acel coleg. Conform expertului în vise, dacă visezi că faci dragoste cu un coleg de care nu ești atras, atunci înseamnă că este vorba despre un obiectiv sau un proiect pe care trebuie să îl faceți împreună, iar tu te gândești încontinuu la lucrul acesta, conform Antena 3.

Ai visat că faci dragoste cu un coleg de serviciu? Iată ce înseamnă, de fapt, acest lucru

Ce înseamnă dacă visezi că faci amor cu colegul de serviciu

O altă semnificație al acestui vis înseamnă că persoana pe care o visezi are ceva pe care tu ai dori să le ai, de fapt. Poate fi vorba de o trăsătură de caracter, aptitudine, funcție, etc.

De asemenea, dacă visezi că faci dragoste cu șefa sau șeful tău, atunci ar putea fi vorba despre o idee de care nu ești sigur/sigură și încerci să îți găsești puterea de a o aplica.