Oficialii WhatsApp au anunțat că nu vor mai putea rula aplicația pe anumite telefoane. Mai clar, este vorba despre persoanele care au iPhone ai căror telefoane încă mai funcționează pe baza iOS 10 sau Ios 11. Reamintim că iOS 15.4.1. este cea mai recentă actualizare a sistemului de operare Apple.

Nu vei mai avea acces la WhatsApp!

Mai multe persoane care au iPhone cu sistemul de operare de mai sus au fost deja anunțați cu privire la faptul că nu vor mai putea accesa respectiva aplicație în viitor. Mai exact, începând de pe data de 24 octombrie cei care nu își vor actualiza sistemul de operare al telefonului nu vor mai avea acces la una dintre cele mai utilizate aplicații din lume.

Ai acest iPhone? Nu vei mai avea acces la WhatsApp începând cu 24 octombrie 2022. Ce trebuie să faci

Și pe site-ul suport al aplicației WhatsApp a apărut o informație care pune în vedere acest lucru. Într-un articol, oficialii aplicației de chatting din cadrul Meta le recomandă tuturor utilizatorilor să instaleze cel mai recent sistem de operare. Aceștia le transmit oamenilor că dacă nu este posibil acest lucru, să instaleze măcar iOS 12, pentru a nu pierde complet accesul la aplicația de mesagerie.

Cine sunt cei care nu vor mai putea folosi WhatsApp-ul începând din octombrie

Dacă ai un iPhone 5 sau iPhone 5C, nu vei mai avea acces la această aplicație începând cu data de 24 octombrie 2922. De asemenea, dacă ai iPhone 5S, iPhone 6 sau iPhone 6S și nu ai actualizat sistemul de operare, atunci telefonul va începe să funcționeze mai greu și nu îți va mai permite să amâni actualizarea.

Totuși, au trecut 10 ani de când au fost lansate modelele respective de telefoane, așadar, sunt puține șanse ca anunțul celor de la WhatsApp să afecteze un număr mare de persoane.