Cei care locuiesc la bloc știu că viața nu este mereu ușoară. Uneori, sunt vecini care îți strică liniștea total. 

Un bărbat din București s-a supărat foarte rău pe un vecin de-al său care face gălăgie. Acesta a scris un mesaj pe o hârtie, pe care l-a lipit la intrarea în scară. Afișul a devenit rapid viral în mediul online în scurt timp. 

Sunt oameni cu bun simț și oameni cărora nu le pasă de absolut nimic. Este și cazul unui bărbat din București, care locuiește la bloc, și care are un vecin care dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul fix în orele de odihnă. În speranța că va rezolva ceva, bărbatul a scris un mesaj pe care l-a lipit la intrarea în scară. 

„În scara noastră se află un IDIOT”

Modul în care omul a scris biletul i-a amuzat pe vecini, care au fotografiat anunțul și l-au postat pe internet. În scurt timp, anunțul a devenit viral. 

Afiș lipit la intrarea în scară de către un bărbat nervos! Vecinii s-au amuzant teribil: Idiotule, există speranță

”Dragi vecini,

În scara noastră se află un IDIOT care în fiecare zi de sâmbătă, între orele 12.00 – 17.00 dă găuri în pereți cu bormașina și ciocănește cu ciocanul. Între aceste ore, de obicei, copiii noștri mici ar trebui să doarmă, ca să nu ajungă ca idiotul. Dar IDIOTUL nu știe acest lucru, deoarece mai mult ca sigur când era mic mama lui nu îl lăsa să doarmă la prânz. 

Vreau să îi transmit un mesaj:

IDIOTULE, există speranță!

Dacă te străduiești un pic, poți fi un om normal!

Dumnezeu să te ajute! Și să ne ajute și pe noi!…

P.S. Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Orice asemănare cu vecinul care dă găuri între orele 12.00 – 17.00 este pur întâmplătoare.

Vecinul nostru este un DEȘTEPT… asimptomatic.”, a transmis vecinul supărat.

Ce poate păți un astfel de personaj

Gluma e glumă, însă astfel de situații sunt frustrante pentru oamenii care au copii mici, și nu numai. Cu toate acestea, amintim că săptămâna trecută a fost dată în premieră o decizie importantă pentru astfel de cazuri. Un bărbat a fost obligat de judecători să plătească daune morale de 10.000 de euro vecinilor săi, pe care i-a terorizat din cauza gălăgiei pe care o făcea în apartament.    

Vecinii l-au dat în judecată pe acesta, acuzându-l că mergea cu rolele prin casă și că asculta muzica dată la maxim. Deși i-au atras atenția în nenumărate rânduri, bărbatul nu a făcut nimic pentru a-și schimba comportamentul. Din acest motiv, vecinii nu au mai suportat și l-au dat în judecată. Magistrații au decis că bărbatul este vinovat, iar din cauza acestui lucru trebuie să le plătească suma de 10.000 de euro celor pe care i-a terorizat.   

Așadar, cei care nu mai suportă gălăgia, trebuie să știe că există Lege, iar în unele cazuri este în favoarea lor. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.