Anca Serea este pusă pe fapte mari anul acesta. Soția lui Adi Sînă pare că a stat mult pe gânduri și a decis să transforme una dintre pasiunile ei într-o sursă de venit. Ba mai mult, are încredere în ideea ei de business, mai ales că nu sunt prea multe femei care să facă asta în Capitală.

Anca Serea este un exemplu de putere și ambiție pentru toți cei care o urmăresc și nu numai. Vedeta este o mamă exemplară și, în ciuda faptului că timpul ei este destul de limitat, iar programul este încărcat, aceasta știe cum să se organizeze, astfel încât să nu neglijeze nici planul personal și nici pe cel familial.

De ani buni, aceasta este prezentă în mediul online, acolo unde și-a adunat o comunitate destul de mare de fani care sunt mereu cu ochii pe ea. Atunci când i-a permis timpul și a șimțit că este cazul să o facă, Anca a mai cochetat și cu anumite proiecte TV, doar că acum este pregătită să facă primii pași într-o lume care nu este deloc una ușoară.

Un nou început pentru Anca Serea

Deși banii nu sunt deloc o problemă în familia ei, soția lui Adi Sînă a decis să își ocupe timpul cu ceva, mai ales atunci când soțul ei este plecat în India, acolo unde are o mulțime de spectacole. Se pare că nu a trebuit să se gândească prea mult, căci a găsit varianta perfectă pentru ca una dintre cele mai mari pasiuni ale ei să îi devină afacere și încă una de succes.

Cu ajutorul unei foarte bune prietene, Anca Serea și-a deschis o școală de bune maniere și etichetă. Aceasta se numește Etiquette School of Bucharest și, momentan, nu a început activitatea propriu zisă. Vedeta mai are de pus la punct anumite detalii, iar apoi va da start înscrierilor.

Afacerea cu care Anca Serea speră să dea lovitura. Soția lui Adi Sînă se pregătește de marea deschidere