Cursa pentru ultima șansă este un moment de maximă pentru concurenții Asia Express. Dorința de a rămâne în concurs este una extrem de mare, iar echipele dau tot ceea ce au mai bun pentru a ajunge pe primele locuri și pentru a nu fi eliminate.

Adriana Trandafir, accidentare dură

În goana către Irina Fodor, concurenții sunt supuși unor probe dificile, iar accindetările sunt inevitabile. Adriana Trandafir s-a confruntat cu o situație care i-a dat mari bătăi de cap și din cauza căreia s-a speriat extrem de tare. Îndrăgita actriță a căzut pe scări și s-a lovit la coloană.

Fiind o fire luptătoare, mama Mariei Speranța nu s-a bătută, a îndurat și a reușit să meargă mai departe pe ”Drumul Împăraților”. În cursa pentru ultima șansă, lupta s-a dat între Connect-R și Shifit, Eliza și Cosmin Natanticu, dar și între Adriana Trandafir și fiica sa, cele două scăpând de eliminare și de data aceasta.

”Am zis că e gata, lăsăm mielul aici și gata. Dar nu, după câteva trepte, Vasile s-a enervat și am alunecat și era cât pe ce, cu mielul în cârcă, să-mi rup coloana. Cred că avea vreo 20 de kilograme, dar am îndurat și am mers mai departe”, a spus Adriana Trandafir.