Adriana Trandafir este o celebră actriță de teatru și film. A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografie în 1979. Deși toată lumea consideră ca este un om fericit și are o carieră de succes, lucrurile n-au fost tocmai roz în viața actriței. Se pare că aceasta nu a primit sprijin din partea părinților și nu a avut niciodată o relație apropiată cu aceștia.

În cadrul unui interviu, Adriana Trandafir a făcut dezvăluiri dureroase și emoționante despre viața ei. Se pare că tatăl acesteia nu ar fi acceptat niciodată că fiica lui a devenit artistă. Ea, în schimb, și-ar fi dorit să fie încurajată sau sa i spună măcar o vorbă bună.

Adriana Trandafir a mers la examenul de admitere, fără ca părinții ei să știe

Drumul celebrei actrițe, nu a fost deloc ușor. Ea a povestit că a fost nevoită să fugă de acasă pentru a merge să dea examenul de admitere. Apoi, părinții săi au aflat citind într-un ziar, că intrase prima la facultate. În loc de laude sau încurajări, artista spune că a avut parte doar de critici. Tatăl acesteia n-ar fi fost sub nicio formă de acord ca ea să devina un am al scenei. Iată ce a spus actrița:

„Niciodată nu mi-a spus, măi, sunt mândru de tine, te iubesc, ce actriță, ce vai-vai. Deși a văzut că am avut niște rezultate, el îmi spunea, ei, ce să spun. I-am spus, tata, am spectacol la New York, mi-a zis, ei, ce să spun. Totuși, după ce tăticul a plecat, pe biroul lui am găsit toate telegramele mele de la facultate în care îi spuneam că am terminat anul, că am luat cu 10 examenul, toate scrisorile mele, dar nu mi-a spus, nu mi-a arătat niciodată, decupa din ziare” , a declarat Adriana.

Adriana Trandafir, declarații dureroase despre relația cu tatăl său. De ce nu a fost susținută niciodată în carieră
social media

Momentul cumplit în care Adriana Trandafir a fost în moarte clinică

Relația neînchegată cu părinții nu a fost singura problemă din viața artistei. Drumul său în viață a fost cu multe obstacole. Printre lacrimi, Adriana Trandafir a dezvăluit că, în urmă cu ceva ani, a fost în moarte clinică. Acele clipe au fost de coșmar, dar aceasta a avut un înger păzitor care a protejat-o până în ultima clipă.

„M-a declarat moartă și s-a uitat pe fișe și a spus ‘astăzi e ziua ei, nu poate să moară fata asta’ și atunci a făcut tot posibilul din lume, pentru că am văzut ce a făcut pentru mine, după ceva timp, m-au readus la viață.” , a mai declarat Adriana în cadrul unui interviu la Asia Express.