Adriana Iliescu a devenit cunoscută după ce la vârsta de 66 de ani a născut o fetiță prin fertilizare in vitro. Aceasta este considerată cea mai vârstnică mamă din țară. În ianuarie 2005, Adriana Iliescu a intrat în Cartea Recordurilor pentru acest lucru. În urmă cu ceva timp, Adriana s-a gândit la înmormântarea ei, astfel că aceasta a pregătit totul pentru a evita să fie o povară pentru fiica ei. 

Conștientizând că a ajuns la o vârsta înaintată, cea mai vârstnică mamă din România și-a cumpărat locul de veci pentru a fi sigură că totul este deja pregătit pentru nefericitul eveniment care va urma.

Adriana Iliescu și-a cumpărat loc de veci într-unul din cele mai scumpe cimitire din București

Bătrâna mamă și-a plătit deja locul de veci într-un cimitir din capitală. Acolo, un cavou este extrem de costisitor. Acesta poate valora până la 6.000 de euro. De asemenea, femeia s-a ocupat și de alte detalii ale înmormântării sale.

“Ea a abordat acest subiect cu Eliza, i-a spus exact ce va avea de facut atunci. Cu ce haine să o îmbrace, tot. Și-a cumpărat cavou, sicriu, tot, tot. Nu a făcut-o pentru că se gândește la moarte, ci pentru că este mai bine să prevină, decât să se chinuie Eliza mai târziu” , au mărturisit surse apropiate ale Adrianei.

Adriana Iliescu și-a pregătit, deja, înmormântarea. Unde și-a cumpărat locul de veci cea mai bătrână mamă din România
social media

În prima fază a pandemiei, Adriana Iliescu împreună cu fiica sa s-au refugiat la casa bătrânească

Adriana și fiica sa au vrut să se protejeze împotriva coronavirusului, așa că cele două s-au mutat în casa bătrânească din Pitești. În acea perioadă, undeva prin 2020 când se întâmplau toate aceste lucruri, medicul cu care a născut femeia a mărturisit că nu mai știe nimic legat de starea acesteia de sănătate.

“Acum două luni era bine, însă de atunci nu am mai ținut legătura. Dar mă gândesc că dacă ar fi avut vreo problemă, aș fi aflat. Cel mai probabil, doamna Iliescu s-a retras la casa pe care o are lângă Pitești. Are și dânsa o vârstă și trebuie să se protejeze de Covid-19. Acolo stă în aer liber în propria curte și este mult mai în siguranță” a declarat medicul femeii.