Reclamă
Reclamă

De ceva timp, Adriana Bahmuțeanu se confruntă cu o problemă gravă. Brunetei i-a fost furată identitate. Mai exact, contul de Instagram al acesteia a fost spart, iar cel care a făcut asta postează în numele ei. Bruneta a ajuns la limita răbdării și a declarat război. Aceasta a apelat la ajutorul autorităților și speră că vinovatul să ajungă la închisoare.

Ultimele postări din mediul online ale Adrianei Bahmuțeanu au surprins pe toată lumea. Însă, bruneta spune că nu îi aparțin. Aceasta susține că pagina i-a fost spartă de o persoană apropiată, care postează acum în numele ei. Fosta soție a lui Silviu Prigonă este extrem de revoltată, mai ales că postările făcute sunt total nepotrivite.

Recent, cel care i-a spart contul a publicat o fotografie cu actualul partener al Adrianei Bahmuțeanu și fosta soție a acestuia. Se pare că femeia a decedat atunci când a născut, iar faptul că identitatea acesteia a fost făcută public a revoltat-o pe vedetă.

„Este o pagină care mi-a fost furată. Am reclamat la DIICOT, aștept audierile. Am idee cine ar putea să fie. Aștept autoritățile statului să-și facă treabă. Deci nu eu fac aceste postări. Le face o anumită persoană care mi-a furat identitatea. E o persoană care a fost în anturajul meu. O persoană care mi-a fost apropiată la un moment dat. Bineînțeles că știu despre cine e vorba.

Reclamă

E foarte urât ce face, nu respectă memoria unei persoane decedate. În acea fotografie este fosta soție a actualului meu soț, care a decedat. A murit la naștere, săraca. De ce face aceste postări n-am înțeles, e o nesimțire. Lumea știe că săraca femeie a murit. Lumea știe povestea noastră, nu avem nimic de ascuns.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Cine este cel care i-a spart contul Adrianei Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu nu a stat degeaba și a anunțat autoritățile. Vedeta susține că îl cunoaște pe cel care îi vrea acum răul. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat, un personaj cunoscut în spațiul public. Cei doi ar fi fost apropiați, însă acum au ajuns la cuțite.

Adriana Bahmuțeanu a mai declarat că a încercat să discute cu persona respectivă. Însă, individul a refuzat să îi dea contul înapoi. Așa că acum bruneta este cât se poate de supărată și speră ca vinovatul să ajungă în spatele gratiilor.

„Eu aștept DIICOT-ul să-l cheme la audieri pe acest individ, care mi-a furat identitatea. Este infracțiune ce a făcut. La toate insistențele mele nu a vrut să-mi dea parolele înapoi. Nu vrea să-mi returneze pagina. Postează tot felul de prostii pe pagina mea de Instagram. Este vorba despre o persoană cunoscută, va înfunda pușcăria.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Reclamă
Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro