„„M-a calomniat, de asta l-am dat în judecată! Omul a făcut nişte postări publice denigratoare la adresa mea.”

Adriana Bahmuțeanu a reușit să fie protagonista unui nou scandal. De data aceasta nu mai este vorba de fostul iubit, ci un alt personaj a apărut în peisaj. Vedeta a stârnit un scandal de proporții și în cele din urmă a dus totul în fața autorităților, unde speră să i se facă dreptate. Despre ce este vorba?

Adriana Bahmuțeanu i-a declarat război lăutarului Sile Dorel. Se pare că totul a plecat de la un eveniment la care cei doi au participat. Ea a fost moderatorul evenimentului, iar lăutarul s-a ocupat cu întreținerea atmosferei. Însă lucrurile nu au mers așa bine între cei doi. Acum, Adriana Bahmuțeanu îl acuză pe bărbat de calomnie și l-a dat în judecată. Aceasta spune că lăutarul ar fi jignit-o în mod repetat în mediul online.

Mai mult, vedeta susține că tot acest scandal este alimentat constant de Sile Dorel, care vrea doar să își construiască o imagine pe spatele ei.

„M-a calomniat, de asta l-am dat în judecată! Omul a făcut nişte postări publice denigratoare la adresa mea. I-am dat mesaje, l-am rugat să şteargă postările. Iar el a continuat. Nu mai contează ce spunea, contează că mă jignea.

Probabil m-a calomniat ca să-şi facă imagine. Ne-am întâlnit la un eveniment. Trebuia ţinut un desfăşurător cum este firesc la orice eveniment. Iar dânsul s-a supărat, dar eu a trebuit să respect desfăşurătorul evenimentului. L-am somat să se oprească. I-am trimis notificări, i-am spus să şteargă postările şi nu a vrut. Aşa că l-am dat în judecată. Am aşteptarea să câştig, că doar de asta l-am dat în judecată. Am aşteptarea să-şi îndrepte comportamentul şi să nu mai jignească.” , a declarat Adriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, protagonista unui nou scandal! Vedeta a dus totul în fața autorităților
Facebook

Sile Dorel, o altă variantă a poveștii

La rândul lui lăutarul Sile Dorel are o altă variantă a poveștii. Acesta contrazice spusele Adrianei Bahmuțeanu și nu se lasă intimidat de ea. Bărbatul susține că bruneta este cea care a pornit totul și a sărit calul în cadrul evenimentului respectiv.

„Nu am jignit-o cu nimic. Dar dacă dumneaei are nevoie de bani, nu e nicio problemă. Eu cântam cu solista care cântă cu mine. Dumneaei( n.r. Adriana Bahmuţeanu) era moderator la acel eveniment. Și din moderator a ajuns să cânte. A ridicat lumea de la mese, apoi a văzut că nu a luat niciun bacşiş.

A luat microfonul şi a spus: Dar numai lăutarilor daţi bani, mie nu-mi daţi bani? Şi a venit cineva şi i-a dat 20 de lire sterline. Apoi a spus că nu vrea, că a glumit. Dumneaei pofteşte la lăutarii care câştigă bani. Vrea să cânte şi dumneaei. I-am dat 50 de lire să bea câteva beri, că ştiu că bea bere. A fost un gest arogant. Putea să-mi dea banii înapoi şi să spună că nu vrea, că am muncit pe banii ăştia.”, a declarat Sile Dorel.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.