Adriana Bahmuțeanu are parte de o relație de dragoste de aproximativ trei ani de zile cu Nikolas Papadopoulos. Relația nu a fost făcută publică, chiar dacă cei doi sunt parteneri de viață de mai mulți ani.

Reclamă

Adriana Bahmuțeanu a oferit detalii despre relația lor, despre cum s-au cunoscut și, mai mult decât atât, a declarat faptul că iubitul ei, Nikos, are dorința de se căsători.

Reclamă

Se pare că cei doi se cunosc de acum trei ani. Cei doi s-au întâlnit la aniversarea artistei Minodora. De la o simplă întâlnire la o frumoasă relație de dragoste a fost doar un pas și iată că și acum sunt împreună. Adriana Bahmuțeanu a decis la acea vreme să nu se afișeze cu noul iubit pentru că avea de dus la bun sfârșit foarte multe procese cu Prigoană, fostul ei soț. În acest fel a fost sfătuită chiar de avocata ei, astfel că Adriana a acționat în consecință. Se pare că și iubitul acesteia a fost foarte înțelegător și a avut răbdare cu actuala iubită.

Cu toate că Nikolas dorește să se căsătorească cu Adriana și să o ceară de soție, aceasta mărturisește că încă nu se simte pregătită să facă acest pas și că, la un moment dat, este posibil să facă și acest pas.

”Poate o să urmeze şi logodna”

„Ne ştim de vreo trei ani, dintr-un cerc de prieteni. Mai precis, ne-am cunoscut la ziua de naştere a cântăreţei Minodora. Am devenit iubiţi. Nu am mediatizat, pentru că nu am vrut să mă mai expun. Eram în perioada când aveam vreo 50 de procese cu Prigoană şi inclusiv avocata mi-a recomandat să fiu discretă. A înţeles şi el, l-am rugat frumos să înţeleagă că, până nu avem o relaţie consolidată, să nu ne afişăm, iar el s-a dovedit a fi o persoană foarte înţelegătoare, s-a dovedit a fi un om cu suflet mare, un prieten foarte bun”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în cadrul unui interviu.

„El tot zicea să mergem în Grecia la Meteora să facem o logodnă, dar nu am stabilit pentru că nu mă simt pregătită pentru aşa ceva. Era şi el mereu pe drumuri. Poate o să urmeze şi logodna”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu, conform spynews.