„Am luat decizia ca George să vină în România. Nu să mă duc eu în America.”

De când noul iubit a apărut în viața ei, Andriana Bahmuțeanu pare să fie în al nouălea cer. Se pare că relația celor doi merge foarte bine, iar aceștia sunt de nedespărțit. După logodna fulger, la doar două luni de relație, sunt gata pentru un alt pas important. Se vor muta împreună, iar iubitul a renunțat la America pentru Adriana Bahmuțeanu.

În urmă cu doar câteva săptămâni, fosta soție a lui Silviu Prigoană lua pe toată lumea prin surprindere. Aceasta a anunța că are un logodnic și că este cât se poate de fericită. Se pare că într-adevăr relația cu George Restivan merge foarte bine, iar acum bărbatul a decis să facă un nou pas în numele iubirii.

Partenerul brunetei locuiește de multă vreme în America, însă se va muta în România de dragul iubitei. Acesta și fiul lui deja au făcu toate demersurile necesare, iar în curând cei trei vor forma o adevărată familie.

„Suntem foarte bine. Noi ne purtăm și ne simțim ca un cuplu consolidat. Parcă zici că ne cunoaștem de-o viață. Gândim la fel, intuitiv ne dăm seama ce dorește celălalt și ne înțelegem foarte, foarte bine. Parcă zici că suntem de o viață împreună. Îmi pare rău că am pierdut atâta timp.

George este acum în America, eu am rămas în țară cu băiețelul nostru, cu băiatul lui. Trebuie înscris la școală, trebuie testat. Mai sunt alte lucruri de rezolvat aici. Mă înțeleg foarte bine cu băiețelul lui. Săptămâna viitoare vin și băiețeii mei, deci o să fim împreună toți și îl așteptăm și pe tati să vină acasă.”, a declarat Andriana Bahmuțeanu, la Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu, mai fericită ca niciodată! Noul iubit și copilul acestuia se mută în România
Instagram

„Viitorul e în față”

Cei doi au planuri mari de viitor și nu mai pot sta separați prea mult timp. Aceștia vor trăi în România, iar vacanțele le vor petrece în California. După ce toată agitația cu mutarea se va termina, cei doi se vor pregăti și de nuntă.

„El se va întoarce în România. Ne-am tot gândit cum va fi mai bine pentru noi. Am luat decizia ca George să vină în România. Nu să mă duc eu în America. A rămas să vină el în România și în vacanțe vom merge în California. Vrea un viitor cu mine! Mai ales că el este român, el simte românește, vorbește românește. Viitorul e în față. Suntem foarte bine! Noi ne simțim ca soț și soție și asta e important. Noi așa ne strigăm prin casă, soț și soție.”, a mai spus Adriana Bahmuțeanu.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.