Adriana Bahmuțeanu a trecut prin momente de cumpănă despre care nu a vorbit până acum.

Adriana Bahmuțeanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta se numără printre veteranele lumii mondene și mereu a fost sinceră cu fanii ei. Deși viața sa nu a fost deloc una simplă, Adriana a decis să le prezinte celor care o urmăresc și eventimentele mai puțin plăcute.

Adriana Bahmuțeanu este un exemplu de ambiție și putere. Vedeta a trecut prin multe momente grele pe care, mult timp, a decis să le țină doar pentru ea. De fiecare dată când apărea în fața fanilor, aceasta prefera să fie cu zâmbetul pe buze și expansivă. Însă, în spatele optimismului se aflau multe drame care au marcat-o.

Cei care au urmărit-o pe Adriana Bahmuțeanu în online, dar și la TV, știu foarte bine că aceasta nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. De multe ori, aceasta a fost implicată în scandaluri fără să vrea, dar a făcut față cu brio oricărei situații. De data asta, a decis să fie mai transparentă ca niciodată și să povestească evenimentele care și-au pus amprenta asupra ei.

Nu mult lume știe, însă Adriana Bahmuțeanu s-a luptat cu depresia. Totul se întâmpla în 2009, atunci când a pierdut un copil. Adriana a adus pe lume un băiețel prematur care, din păcate, s-a stins din viață imediat după ce s-a născut. Iar acesta nu a fost singurul moment tensionat din viața ei.

Adriana Bahmuțeanu, la un pas de a-și pune capăt zilelor. Ce a făcut-o pe vedetă să cedeze
social media

Adriana Bahmuțeanu a simțit că a renăscut

La scurt timp, încet, dar sigur, Adriana Bahmuțeanu a început să piardă toate persoanele dragi din viața ei. Prietenii și apropiații au părăsit-o și s-a trezit alături doar de mama sa. Oricât de puternică ar fi fost, acela a fost un moment în care a simțit că clachează.

Atunci, a fost pentru prima dată când Adriana a fost la un pas de a-și pune capăt zilelor. Din fericire, a gândit rațional și a șters acel gând din mintea sa.

„Eram la nebuni azi dacă nu m-aș fi resetat așa. La spitalul 9. Sunt foarte sigură. Am avut multe momente de cotitură. Am avut multe momente în care am vrut să-mi iau zilele. M-am întrebat ce caut eu în viața asta atât de tristă. (…)

Când mi-a murit copilul am zis că mai rău de atât nu are ce să mi se întâmple. Am fost o legumă ambulantă. Un zombie. Mi-am închis telefonul. Aveam 300 de apeluri pe zi. M-am simțit foarte singură. Dacă nu era mama mea cred că clacam”, a spus Adriana Bahmuțeanu în cadrul podcast-ului „Tare de tot”.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.