Adriana Bahmuțeanu are o viață demnă de un roman. Vedeta a trecut prin numeroase episoade nefericte în ultimii ani. Ultima lovitură a fost când instanța a decis că micuțîi ei să rămână la tatăl lor, cel puțîn o perioada. Dacă la început Adriana a fost complet devastată de această veste, acum pare că s-a împăcat cu ideea. Adriana locuiește acum singură, și își vizitează copiii la soț.

Reclamă

Adriana  Bahmuțeanu s-a resemnat

Adriana locuiește acum la bloc, departe de micuțîi ei. În perioada de izolare, vedetă a suferit cel mai ătre însă. De frică virusului, Silviu Prigoană a decis să întrerupă orice vizită a copiilor la mama lor. Instanța a hotărât că Adriana să poată petrece alături de fii ei Maximus și Eduard două week-enduri pe luna. În perioada de carantină, nu a putut însă să ii vadă deloc. Abia recent, se întâlnească cu micuții ei, îmbrățișându-i prin gard, după cum ea a mărturisit.

Reclamă

”I-am auzit doar la telefon şi o singură dată i-am văzut şi i-am strâns în braţe printre porţile de fier ale casei tatălui lor. Copiii sunt la el, iar ultima dată când au fost la mine s-a întâmplat chiar atunci când s-au dat restricţiile de izolare. Silviu nu i-a mai lăsat să vină la mine de frică virusului. (…)” a declarat Adriana.

Adriana pare că acceptă cel puțin pentru moment situația actuală. Cu gândul că micuții ei au la tatăl lor toate condițiile, vedeta s-a împăcat cu ideea. Pentru că ea locuiește în acest moment într-un apartament susține că cei doi fii nu pot avea aceleași activități ca la curte.

 

Adriana Bahmuteanu departe de copii (sursa foto Facebook)”Oricum, a trecut ce era mai greu şi cumva sunt mulţumită pentru că băieţîi au la tatăl lor casă mare, piscină, toate condiţiile necesare, fac teme digitalizat. La mine cred că se plictiseau, că nu e deloc uşor la bloc pentru mine, darămite pentru ei. În plus, ei au crescut, sunt băieţi şi au nevoie mai mult de tatăl lor decât de mine”, a mai adăugat Adriana Bahmuţeanu.