Adriana Bahmuțeanu este extrem de supărată și pe bună dreptate. Vedeta s-a lovit de birocrația din România care o pune să aștepte într-o situație critică. Adriana are nevoie de o sentință judecătorească pentru sănătatea fiului ei și se pare că nimeni nu o bagă în seamă.

Adriana Bahmuțeanu nu stă prea mult pe gânduri atunci când simte că are ceva de spus. De-a lungul timpului, a tras multe semnale de alarmă cu privire la neregulile din această țară, iar acum, pare că se lovește de ele mai mult ca niciodată.

Deși nu îi stă deloc în caracter să se plângă în fața fanilor, de data asta, Adriana Bahmuțeanu a simțit că nu mai pot rezista și a răbufnit în mediul online. Vedeta este pur și simplu sătulă de tot ceea ce se întâmplă în România, mai ales atunci când vine vorba de birocrație și rezolvatul unor probleme.

Adriana se luptă ca o leoaică pentru fiul ei

De aproape o lună, Adriana așteaptă o sentință judecătorească prin care să poată schimba domiciliul fiului ei. Acesta este bolnav și are nevoie de tratament pentru a putea ține afecțiunea sub control. Dacă Adriana nu obține această sentință în timp util, fiul ei dezvoltă o boală cronică în doar două, trei luni.

Adriana Bahmuțeanu, foc și pară în online. „De o lună mă chinui să obțin sentință judecătorească” Arhivă presă

„În țara este o varză fără carne, țara în care baronii fură și primesc mită, țara în care se fac numai combinații peste combinații, iată că și sistemul judiciar lovește unde te aștepți mai puțin, în sănătatea unui copil.

Eu mă judec de o lună și ceva, tot vreau să obțin o sentință judecătorească care să-mi permită schimbarea domiciliului fiului meu și care să-mi permită efectuare unui tratament medical absolut necesar pentru fiul meu. Acesta este adevărul.

Am cerut instanței de judecată să suplinească acordul tatălui pentru un tratament medical absolut necesar pentru sănătatea fiului meu. Dacă fiul meu nu va face acest tratament medical, există riscul ca el să dezvolte o boală cronică și asta în următoarele două trei luni.”

@adrianabahmuteanuvoi ce ați face în locul meu???

♬ original sound – adrianabahmuteanu