Adriana Bahmuțeanu are prima reacție după ce iubitul ei a fost luat de mascați.

Nikos Papadopoulos, iubitul vedetei, a fost luat de mascați și băgat în carantină. Vedeta a avut ceva de zis legat de acest subiect, iar reacția ei a fost una destul de dură. Se pare că nimeni nu aștepta ca Adriana să aibă o reacție atât de dură despre acest subiect.

Se pare că scandalul a izbucnit din cauza faptul că Nikos Papadopoulos nu ar fi respectat regulile de izolare. Astfel a ajuns să fie băgat în carantină de către mascați. Adriana Bahmuțeanu a reacționat extrem de dur, pentru că se gândea la cel mai rău pentru el. Ea a susținut că ar fi putut să moară, iar dacă asta ar fi întâmplat i-ar fi dat un alt diagnostic.

Ea a ținut să explice clar faptul că iubitul ei face lunar un tratament în Grecia. Nu i se pare corect ce i se întâmplă, mai ales că nu a primit nicio explicație. Se pare că ar fi dat multe telefoane, pentru a cere explicații..dar nu i-ar răspuns nimeni. Cert este că Adriana Bahmuțeanu este extrem de revoltată și și-a spus părerea într-o emisiune, în direct.

Adriana Bahmuțeanu are prima reacție. Ce a zis?

„Era înconjurat de mascați și spunea: nu știu ce am făcut, de ce sunteți aici. Îl țineau într-o curte, în soare, în condițiile în care el are probleme cu inima. Păi…Doamne-ferește dacă se întâmpla altceva, dacă omul ăsta murea azi-noapte, ar fi zis toată lumea că a murit de COVID-19, nu de inimă.

l merge lunar în Grecia, pentru a-și face un tratament medical. A fost și în perioada urgenței, s-a întors vineri, la granița cu Bulgaria a fost nebunie, a făcut foarte mult pe drum. Trebuia să-și ia mașina de la București și să plece la Constanța, acolo unde urma să rămână 2 săptămâni în izolare. Oamenii ăștia nu știu și ei ce e vorba bună, decât să ia omul ăsta de acasă, să-l ducă într-o cameră, nu înțeleg ce înseamnă esența democrației. Acești angajați nu dădeau nicio explicație, nu doreau să răspundă nici la telefon, eu încercam să mă înțeleg cu ei.”, a spus nervoasă vedeta.

Ce a mai zis ea?

„Acești domni angajați ai statului român nici măcar nu ascultau ce spune un om la telefon. Le spuneam că are probleme de sănătate, să-l ducă la spital, e un om care mănâncă din 3 în 3 ore, la spital nu l-a întrebat nimeni nici măcar dacă vrea un pahar cu apă.

Este incorect, Nikos are probleme, trebuie să mănânce, cine răspunde dacă i se face rău? Eu sunt foarte obosită și foarte stresată, îl țineau pe Nikos în curtea acelui sanatoriu, nu i-au dat apă, nimic, timp de vreo 10 ore. L-am pus să filmeze cu telefonul, să avem o dovadă.”, a spus Adriana Bahmuteanu