Concurenții din cadrul emisiunii ”Insula Iubirii” au fost supuși unor teste extrem de dificile în preajma ispitelor. Multe cupluri care credeau că nu poate să-i despartă nimeni, iată că au plecat separați. ”De vină” sunt chiar ispitele care și-au făcut doar…datoria. Adrian Savin este și el unul dintre ispitele masculine de pe insulă. Acesta a fost, încă de la început, în atenția concurentelor.

Sezonul 5 din cadrul show-ului Insula Iubirii, Adrian Savin a oferit senzații tari concurentelor. A fost în vizorul fetelor de pe insulă și încă face ravagii în rândul domnișoarelor de pretutindeni. La doi ani de la finalizarea emisiunii din care a făcut parte, Adrian s-a schimbat din punct de vedere fizic. Cum arată acum ispita masculină?

Pe lângă faptul că arată foarte bine, are și o afacere de succes chiar în capitală. Ispita deține un salon de înfrumusețare și este hairstylist. Acesta este răspunzător pentru look-ul multor vedete din România. Se pare că participarea în cadrul emisiunii ”Insula Iubirii” l-a determinat să se dezvolte și să-și descopere noi aptitudini.

„Rolul de ispită te motivează, te face să-ți descoperi abilitățile. Am învățat că nu trebuie să te mulțumești cu puțin și că viața merge mai departe. Dacă persoana potrivită nu este lângă tine, oricând poți găsi pe altcineva”, a declarat Adrian Savin la un moment dat.

Adrian Savin s-a schimbat total! Cum arată acum ispita de la ”Insula Iubirii”

Drumul amoros la ”Insula Iubirii”

Adrian Savin s-a simțit foarte atras de concurenta Gia. Acesta a avuy o influență mare asupra concurentei, pentru că a reușit să o determine să vadă viața cu alți ochi și să fie mai optimistă. Mai mult, a ajutat-o chiar să își schimbe și look-ul în Thailanda.

Adrian Savin s-a schimbat total! Cum arată acum ispita de la ”Insula Iubirii”

Adrian Savin s-a schimbat total! Cum arată acum ispita de la ”Insula Iubirii”