Adrian Minune este unul dintre cei mai înstăriți cântăreți de manele de la noi din țară. Cu toții știm că duce o viață de lux, însă, de data aceasta, artistul ne-a surprins cu apariția sa.

Noaptea trecută, Adrian Minune a făcut un gest la care fanii lui nu s-ar fi gândit niciodată. A ajuns în fața unui fast-food din capitală, însă nu pentru a comanda, ci pentru a livra mâncare.

Cu ghizdanul în spate, Adrian Minune a trecut imediat la treabă, doar că artistul a avut parte mai mult de o dezamăgire. Lucrătorii au închis fereastra fast food-ului și nu au revenit, chiar dacă manelistul și-a arătat insistențele bătând în geam. Mai mult, acesta le-a adresat și câteva cuvinte destul de dure.

„Dați-mi, băi, comanda, comanda nouă, alo! Ăștia nu mă lasă să iau și eu pâine… Fir-ați ai d#@%@ de lăutari… Alo, comanda! Comanda nouă!”, a strigat Adrian Minune.

Dacă unii s-au amuzat copios de gluma lui Adrian Minune, unii nu au gustat-o, criticându-i comportamentul.

Adrian Minune, surprins cu ghiozdanul de livrator de mâncare în spate! Imaginile au ajuns virale: „Comanda nouă, alo!”
social media

Ce înălțime are Adrian Minune?

Adrian Minune are doar 1,50 m însă acest lucru nu a fost deloc o piedică pentru el nici în plan profesional, dar nici în cel personal. Niciodată nu a avut complexe din cauza înălțimii lui. Mai mult decât atât, artistul a menționat la un moment dat că era cel mai favorizat când era mic.

”Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani”, spunea artistul.

Cea mare a observat că este ceva în neregulă cu înălțimea lui Adrian Minune a fost chiar mama sa, Florența Simionescu. Făcând comparație cu o nepoată, femeia și-a dat seama că băiatul ei nu va avea să fie prea înalt la maturitate.

„Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a spus Florența Simionescu la un moment dat.