Manelistul a ajuns pe mâinile medicilor cu puțin timp în urmă.

În urmă cu câteva ore, întreaga familie a lui Adrian Minune s-a alertat. Manelistul a ajuns de urgență la spital, după ce a acuzat că nu se simte deloc bine. Medicii l-au preluat imediat și susțin că lucrurile sunt destul de îngrijorătoare.

Seara de joi s-a tranformat într-un coșmar pentru Adrian Minune, dar și pentru familia lui. Manelistul a fost transportat de urgență la spital. Potrivit fanatik.ro, artistul încă se află sub observația medicilor care l-au supus unor analize.

Adrian Minune este de mai bine de trei ore în spital, iar alături de el este întreaga lui familie. Momentan, nimeni nu știe motivul pentru care acesta a ajuns de urgență unitatea medicală. Familia sa nu exclude nici posibilitatea de a avea Covid, iar asta să-i fi declanșat o serie de reacții adverse.

Adrian Minune este internat la spitalul Ponderas, iar membri familiei pot veni la el doar după ce își vor lua măsuri de protectie, după ce au efectuat teste antigen.

Știre în curs de actualizare

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.