Reclamă
Reclamă

Fostul fotbalist Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru faptul că a condus sub influența băuturilor alcoolice. În următoarea perioadă, Ilie va fi supravegheat de autorități și va fi nevoit să respecte anumite reguli impuse de instanță.

Decizia judecătorilor nu este una definitivă, iar Adrian Ilie are la dispoziție 10 zile pentru a face apel. Hotărârea vine după ce, în luna iulie a anului trecut, Ilie a fost oprit de un echipaj de poliție pentru un control de rutină. În acel moment, fostul fotbalist a fost depistat cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și a refuzat să se supună prelevării de probe biologice.

Judecătorii au considerat că gradul de pericol public prezentat de fapta lui Adrian Ilie justifică pedeapsa, dar au optat pentru suspendarea executării acesteia. În timpul perioadei de supraveghere, Ilie va trebui să respecte o serie de obligații care includ prezentarea periodică în fața autorităților și participarea la ședințe de consiliere.

Reclamă

Problemele legale ale lui Adrian Ilie au început în urmă cu aproape un an când a fost prins conducând sub influența alcoolului. Refuzul de a permite prelevarea de probe biologice a agravat situația sa legală, ducând la condamnarea de acum. În contextul acestor evenimente, rămâne de văzut dacă Adrian Ilie va decide să conteste decizia în apel.

În concluzie, fostul fotbalist Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere sub influența alcoolului, cu o alcoolemie de 0,40 mg/l în aerul expirat și refuz de prelevare a probelor biologice. Decizia instanței nu este definitivă, iar Ilie are 10 zile pentru a face apel.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro