Adrian Enache a primit o lecție de viață extrem de importantă din partea lui Pepe.

Adrian Enache nu vorbește prea des despre viața lui personală, cu atât mai puțin despre momentele triste. Pe artist îl leagă o experiență extrem de puternică de Pepe și nu are legătură cu lumea muzicală. Adrian este profund recunoscător că Pepe a apărut într-o conjunctură care a schimbat viața lui, dar și pe cea a fiicei sale, Diana.

Adrian Enache este un veteran al muzicii. Deși acum nu mai este la fel de prezent pe scenă, înainte, artistul avea concerte pe bandă rulantă. A fost unul dintre cei mai apreciați artiști ai deceniilor trecute și nu este de mirare că peste tot pe unde mergea, aduna sute de oameni în jurul său.

Cu mulți ani în urmă, Adrian Enache a mers să cânte pe litoral. Fanii erau în delir, mai ales că nu aveau ocazia să-l vadă atât de des cântând live. Artistul obișnuia să o aibă pe fiica lui mereu în preajma sa și, cel mai posibil, de aici a și moștenit Diana pasiunea pentru muzică.

Atunci când urca pe scenă, artistul nu se mai putea concentra asupra fiicei sale. Principala lui grijă era ca totul să decurgă bine, atât la probele de sunet, cât și la concertul în sine. Diana, fiind foarte mică, umbla de colo colo și îl căuta pe tatăl ei peste tot.

Adrian Enache îi va rămâne toată viața dator lui Pepe. „I-aș face o statuie, e un om extraordinar”
social media

Adrian Enache vorbește cu lacrimi în ochi despre Pepe

În momentul în care Adrian Enache urca pe scenă, fiica lui alerga mereu către el. La Mamaia, acesta a cântat pe o scenă gonflabilă în mijlocul apei. Asta a făcut ca Diana să se deplaseze mult mai greu către tatăl ei. La un moment dat, aceasta s-a împiedicat și a căzut în apă. În agitația concertului, nimeni nu a văzut că fiica lui Enache a fost la un pas să se înece.

Pepe a fost singurul pe fază. Artistul se pregătea să intre și el pe scenă, dar a renunțat la tot și s-a aruncat în apă. Aceasta a salvat-o pe Diana, fără să știe că este fiica lui Enache.

„Pepe pentru mine este rege. Dumnezeu a vrut ca Diana să fie alături de mine și să trăiască. Eu cântam pe o scenă care era pe apă, în Mamaia. Diana venea la mine și când să ajungă, s-a împiedicat și a căzut.

Eu n-am văzut, eram în laterală, cântam, cu lumini. Dumnezeu i-a dat inspirația și s-a aruncat imediat în apă. Era în spate, se aranja să intre pe scenă. E un om extraordinar. I-aș face o statuie lui Pepe, nu știa că era fata mea.”

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.