Adrian Enache este un celebru cântăreț de muzică pop și show-man. Înante de a se apuca de muzică, Adrian a jucat fotbal, dar în timp, muzica s-a dovedit a fi singura lui pasiune care îi acaparează toată atenția. În prezent, acesta este căsătorit cu Iuliana Marciuc. Cei doi au o căsnicie care durează de mai bine de 25 de ani.

Artistul nu s-a dat în lături să vorbească despre fostele relații, așa că Adrian Enache a dezvăluit lucruri neștiute din copilăria sa în emisiunea lui Teo Trandafir, la Kanal D.

Adrian Enache, detalii inedite despre momentele de dragoste din tinerețe

Una dintre povestirile artistului a fost cea în care a dezvăluit o întâmplare jenantă, dar și amuzantă prin care acesta a fost nevoit să treacă. Se pare că artistul a fost prins chiar cu iubita unui prieten.

„Odată, țin minte că era un prieten, iubita lui se dădea la mine, s-a întâmplat și nu a apucat să se îmbrace. Când a sunat la ușă, el a întrebat-o: „Ce faci, draga mea? Ești dezbrăcată la câte haine ți-am cumpărat? Deschide șifonierul!” Și eu eram în șifonier!” , a povestit Adrian Encache.

Adrian Enache, detalii spumoase despre copilărie. Artistul s-a iubit cu o profesoară când avea doar 16 ani
social media

Adrian Enache s-a iubit cu o profesoară pe vremea când avea 16 ani

În cadrul emisiunii „Theo Show” , celebrul artist a mai povestit despre întâmplarea de la vârsta de 16 ani, atunci când s-a îndrăgostit de o profesoară care i-a fost de mare ajutor pentru rezultatele la învățătură.

„Eu am fost de mic prins în vâltoarea unei povești de dragoste cu o profesoară. Ea m-a meditat. Aveam 16 ani. Crud, vlăstar. M-a luat valul, ne-a luat valul. Am zis apoi ca să fiu iubitul acelei profesoare, era frumoasă, deșteaptă, am zis că trebuie să învăț. M-am pus cu burta pe carte și am luat examenele de la două facultăți. Îți dai seama că a fost un ajutor”a mai dezvăluit celebrul solist vocal, potrivit spynews.ro