Surpriza lui Adrian Enache din partea fiicei sale. Artistul a rămas plăcut impresionat.

Adrian Enache a împlinit recent, frumoasa vârstă de 56 de ani. Bărbatul a avut parte de o surpriză plăcută din partea fiicei sale. Acesta a fost luat prin surprindere de Diana și de ceilalți invitați prezenți din cadrul evenimentului.

Adrian Enache a avut parte de o surpriză de zile mari, la împlinirea frumoasei vârste de 56 de ani. Acesta a avut parte de surpriză chiar în timpul unei nunți. Artistul a fost invitat în cadrul evenimentului pentru a cânta. Însă, în timp ce mirii se aflau pe ringul de dans, orchestra s-a oprit din cântat. Toată formația l-a felicitat și au început să cânte pentru acesta „La mulți ani”. Fiind îmbrăcat elegant, într-un sacou roșu, bărbatul a rămas plăcut impresionat de surpriza pe care chiar fiica sa i-a făcut-o.

social media

Adrian Enache și fiica lui au o relație extrem de frumoasă și se înțeleg de minune

Adrian Enache se înțelege foarte bine cu fiica sa, Diana. La împlinirea frumoasei vârste de 56 de ani, fiica sa s-a gândit să-i facă o surpriză tatălui ei. Bărbatul a avut parte de surpriza plăcută chiar la o nuntă, unde a fost invitat să cânte. Mirii de pe ringul de dans s-au oprit, iar orchestra a început să cânte „La mulți ani” pentru acesta.

Mai mult decât atât, Adrian Enache se consideră un tată perfect pentru fiica sa, Diana. Cu toate că nu mai este împreună cu mama fiicei sale, acest lucru nu l-a împiedicat pe Adrian să fie foarte apropiat de fata sa. Cu puțin timp în urmă, cântărețul a vorbit despre relația pe care o are cu fiica sa, Diana.

„A fost foarte echilibrată și niciodată nu m-a dezamăgit. Ea știe mai bine ce e bine pentru ea. O susțin mereu și avem o relație demnă de invidiat. Deși sunt alături de ea cu sfaturi, sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”, a declarat, în urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni, Adrian Enache.

Adrian Enache se consideră un tată modern și îi oferă fiicei sale cele mai înțelepte sfaturi.

Distribuie

Am absolvit facultatea de jurnalism din cadrul universitatii Hyperion in anul 2021. Recent, am lucrat intr-o companie multinationala (Multidisciplinary Digital Publishing Institute) ca editor de productie in limba engleza. Sunt o persoana modesta, matura si curioasa. Fiind la inceput de cariera doresc sa ma perfectionez si sa-mi dezvolt abilitatile si cunostiintele.